• PRO TV
  • În anii ’90, toți adolescenții visau la ea, dar operațiile estetice i-au ruinat chipul. Tori Spelling, de nerecunoscut

În anii ’90, toți adolescenții visau la ea, dar operațiile estetice i-au ruinat chipul. Tori Spelling, de nerecunoscut

În anii ’90, toți adolescenții visau la ea, dar operațiile estetice i-au ruinat chipul. Tori Spelling, de nerecunoscut

Viața nu a fost tocmai ușoară pentru Tori Spelling în ultimii ani – divorțată, rămasă practic pe drumuri cu cei 5 copii, actrița a fost pusă în niște situații dificile, pe care nu și le imagina în urmă cu 20 de ani.

Provine din una dintre cele mai bogate familii de la Hollywood, însă tatăl ei nu i-a lăsat mai nimic ca moștenire. Nu stă deloc grozav din punct de vedere financiar, însă momentan reușește să își crească cei 5 copii.

Gallery

Actrița a fost de curând la o reuniune cu doi dintre colegii săi din serialul Beverly Hills 90210, Brian Austin Green și Ian Ziering. Extrem de slabă, cu chipul deformat de la atâtea operații estetice, Tori Spelling și-a îngrijorat fanii.
De curând, Tori și Brian Austin Green au dezvăluit că nu și-au vorbit deloc în ultimii 18 ani. Cei doi au format un cuplu în timpul filmărilor serialului Beverly Hills.

​Sursa foto: PROFIMEDIA
Tori Spelling, altădată “răsfățata Hollywood-ului”, născută și crescută în lux și opulență, a văzut pe pielea ei ce înseamnă să cazi de sus și să trăiești de pe o zi pe alta.

Divorțată și rămasă cu 5 copii, la un moment dat Tori Spelling trăia într-o rulotă și o ducea foarte prost cu banii. Nici acum nu stă grozav la capitolul financiar și spune că ar putea fi nevoită să apeleze la OnlyFans, un site cu conținut pentru adulți, ca să își poată trimite copiii la facultate.
„Va trebui să mă alătur OnlyFans pentru a-i putea trimite la facultate”, a spus, mai în glumă, mai în serios, actrița, după ce moderatorul unei emisiuni a întrebat-o cum va face față acestui aspect.

Problemele ei financiare contrastează cu luxul hollywoodian în care a crescut. Tatăl lui Tori a fost un celebru producător la Hollywood, Aaron Spelling, care a lucrat la seriale de succes precum Dynasty, Charlie's Angels, The Love Boat, Melrose Place si Beverly Hills, 90210.

Aaron Spelling a murit în iunie 2006, lăsând în urmă un imperiu de 500 de milioane de dolari, cu o moștenire de numai 800.000 de dolari pentru Tori.

Vara trecută, Tori Spelling și copiii ei au închiriat o casă cu 15.000 de dolari pe lună, supărându-și vecinii prin haosul creat atât în interiorul, cât și în afara locuinței.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni