• PRO TV
  • Nicolas Cage și-a scos nevasta în public! A cincea soție a actorului în vârstă de 60 de ani este din Japonia și are doar 29 de ani

Nicolas Cage și-a scos nevasta în public! A cincea soție a actorului în vârstă de 60 de ani este din Japonia și are doar 29 de ani

Nicolas Cage și-a scos nevasta în public! A cincea soție a actorului în vârstă de 60 de ani este din Japonia și are doar 29 de ani

A cincea oară este cu noroc! Cel puțin așa reiese din pozele surprinse de fotografi cu cuplul Nicolas Cage – Riko Shibata la Festivalul de Film de la Newport Beach, care a avut loc în weekend.

Gallery

​Starul de la Hollywood a urcat pe scenă, acolo unde a fost recompensat cu trofeul Icon și a ținut un discurs în care i-a mulțumit soției sale. Tânăra de 29 de ani l-a făcut tătic pe Cage în urmă cu trei ani.

Cei doi au făcut paradă de gesturi tandre pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Newport Beach, s-au sorbit din priviri și au râs cu poftă în timp ce erau pozați de fotografii de la eveniment.

Nicolas (născut Nicholas Coppola) a fost elegant într-un sacou alb peste o cămașă neagră cu buton floral, pantaloni negri și cizme din piele lăcuită, în timp ce soția sa a purtat o rochie mini, neagră, botine și o geantă Channel. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

În timp ce se afla la ceremonia de la Newport Beach, Nicolas a dat mâna cu Colman Domingo, care a fost onorat cu Maverick Award, scrie Daily Mail.

De asemenea, Cage s-a pozat cu Diane Warren, laureată a Premiului pentru întreaga carieră în muzică, și cu June Squibb, laureată a Premiului pentru întreaga carieră.

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au logodit prin FaceTime

Cage și Shibata s-au întâlnit inițial în 2020 „prin intermediul unor prieteni comuni” în Japonia, în timp ce el filma filmul de groază SF Prisoners of the Ghostland al lui Sion Sono.

Cei doi s-au logodit prin FaceTime în timpul pandemiei, iar apoi s-au căsătorit într-o ceremonie restrânsă la Las Vegas. „Este adevărat şi suntem foarte fericiţi”, a transmis actorul în martie 2021, la o lună după nuntă.

Cuplul are o fiică: August Francesca Cage, în vârstă de doi ani.

Nicolas a fost căsătorit anterior cu Patricia Arquette, regretata Lisa Marie Presley, Alice Kim și Erika Koike.

Fotografii: Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni