• PRO TV
  • Grasu XXL se alătură Asociației Blondie într-un zbor roz cu 3 copii bolnavi, în cadrul campaniei „Doing it for the KIDS”, inițiată de către Def Jam Recordings Romania

Grasu XXL se alătură Asociației Blondie într-un zbor roz cu 3 copii bolnavi, în cadrul campaniei „Doing it for the KIDS”, inițiată de către Def Jam Recordings Romania

Grasu XXL se alătură Asociației Blondie într-un zbor roz cu 3 copii bolnavi, în cadrul campaniei „Doing it for the KIDS”, inițiată de către Def Jam Recordings Romania

Grasu XXL, unul dintre cei mai populari artiști din România și liderul Def Jam Recordings Romania, se alătură Asociației Blondie într-un gest emoționant de solidaritate, participând la un zbor roz special alături de trei copii grav bolnavi, ca parte a campaniei „Doing it for the KIDS”.

Prin participarea sa la acest zbor, Grasu XXL aduce nu doar recunoaștere și vizibilitate inițiativei, ci și un mesaj puternic de solidaritate și empatie, folosindu-și platforma pentru a încuraja comunitatea să se alăture cauzei.

​„Doing it for the KIDS” este o campanie de conștientizare și strângere de fonduri care are ca scop acoperirea zborurilor rămase de efectuat până la finalul lui 2024 de către Asociația Blondie. Un astfel de zbor costă, în medie, 30.000 de euro, dar uneori aceste costuri pot fi de două sau chiar de trei ori mai mari. În prezent, Asociația Blondie strânge bani pentru a-și achiziționa primul avion. Avionul Blondie ar însemna mai multe zboruri și, implicit, mai mulți pacienți salvați, datorită costurilor mult mai reduse. Campania este inițiată de Def Jam Recordings Romania, labelul de urban al Universal Music Romania, sprijinit de UNTOLD Festival și Banca Transilvania.

Data evenimentului: 9 noiembrie 2024
Locație: Grădina Alhambra, ora 20:00
Bilete concert: https://www.iabilet.ro/bilete-doing-it-for-the-kids-103331/
Donează pentru un zbor roz: https://blondie.lnk.to/Doneaza

Asociația Blondie, înființată în 2019, este o organizație non-guvernamentală din România care își dedică activitatea sprijinirii copiilor cu afecțiuni medicale grave. Misiunea asociației este de a facilita accesul la tratamente salvatoare în străinătate pentru acei copii pentru care soluțiile medicale din țară sunt insuficiente sau indisponibile.

Principala activitate a Asociației Blondie constă în organizarea de transporturi aeriene medicale, folosind avioane special echipate, ambulanțe aeriene sau zboruri comerciale adaptate, pentru a asigura că micii pacienți ajung rapid la tratamentele necesare. În plus, organizația oferă consiliere și suport financiar familiilor, derulând totodată proiecte menite să îmbunătățească infrastructura și condițiile din spitalele din România. Numele asociației este inspirat de povestea personală a fondatoarei, Adelina Toncean, care a fost îngrijitoare pentru un copil blond, pe nume Blondie, care s-a stins din viață din cauza unei boli grave.

​Fiecare zbor este coordonat cu atenție, implicând colaborarea cu echipe medicale specializate care însoțesc copiii pe parcursul întregii călătorii, asigurându-se că aceștia primesc îngrijirea necesară. Asociația se ocupă de toate aspectele logistice, de la obținerea autorizațiilor necesare până la organizarea transportului la și de la aeroporturi. Pe lângă îngrijirea medicală, copiii sunt sprijiniți emoțional de voluntari și personal specializat, care îi ajută să facă față anxietății și temerilor legate de călătorie și de tratamentele care îi așteaptă. Fiecare zbor devine astfel o experiență plină de umanitate, în care nu doar sănătatea copiilor este prioritară, ci și bunăstarea lor emoțională.

​Pe data de 9 noiembrie, în București, la Grădina Alhambra, va avea loc concertul caritabil „Doing it for the KIDS” powered by Def Jam Recordings Romania, care va marca sfârșitul acestei prime campanii caritabile inițiate de comunitatea hip-hop din România. Line-up-ul concertului este similar unui festival, iar artiștii care susțin cauza și vor concerta pe data de 9 noiembrie la Grădina Alhambra sunt: Grasu XXL, Șatra B.E.N.Z., Petre Ștefan, IDK, Tussin, OG Eastbull, Aris & Edi, Alduts Sherdley, Rafoo, ENDRU.

​„Doing It For The Kids” nu este doar o strângere de fonduri, ci un apel la solidaritate și responsabilitate socială. Vă invităm pe toți să luați parte la această inițiativă și să contribuiți la îmbunătățirea vieții copiilor care se confruntă cu probleme medicale grave.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni