• PRO TV
  • Fiica Oanei Roman încasează o pensie alimentară infimă din partea lui Marius Elisei. A fost executat silit, pentru ca Isabela să intre în posesia banilor: „Prima lună după trei ani de neplată”

Fiica Oanei Roman încasează o pensie alimentară infimă din partea lui Marius Elisei. A fost executat silit, pentru ca Isabela să intre în posesia banilor: „Prima lună după trei ani de neplată”

Fiica Oanei Roman încasează o pensie alimentară infimă din partea lui Marius Elisei. A fost executat silit, pentru ca Isabela să intre în posesia banilor: „Prima lună după trei ani de neplată”

Oana Roman nu a scăpat de problemele create de Marius Elisei, chiar dacă cei doi au divorțat. De data aceasta, cea care a avut de suferit a fost Isabela, fiica pe care o au împreună, din cauza pensiei alimentare care nu i-a fost plătită.

Gallery

Oana Roman nu s-a lăsat cu una, cu două și reușit să îl facă pe Marius Elisei să îi plătească fiicei lor pensia alimentară. Deși suma este una care nu face o prea mare diferență, vedeta a vrut ca acesta să își exercite obligațiile de dată.

Marius Elisei plătește o pensie alimentară infimă pentru fiica sa

După divorț, deoarece Isa a rămas în custodia Oanei Roman, Marius Elisei a fost obligat să îi plătească pensie alimentară. Cu toate acestea, tatăl ei nu și-a respectat obligațiile legale, motiv pentru care, Oana Roman a decis să apeleze la ajutorul instanței și l-a executat silit.

La scurt timp după aceea, Marius Elisei a început să îi plătească fiicei sale pensia alimentară, însă suma este una extrem de mică, deoarece, din punct de vedere financiar, lucrurile nu mai stau atât de roz pentru el.

Citește și:

„Prima lună după 3 ani de neplată pentru care s-a făcut executare silită, când primim de bună voie, pensia alimentara de 500 de lei”, a spus Oana Roman, conform Viva.

Marius Elisei încasează alocația Isabelei

În urmă cu puțin timp, chiar înainte ca aceasta să îl execute silit, Oana Roman a dezvăluit, pe contul său de Instagram, că, de mai bine de zece ani, pensia Isabelei intră într-un cont bancar deținut de Marius Elisei.

„Am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun și că acest cuantum va ajunge la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație.

Citește și:

Nu pentru că statul nu i-o dă, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care au nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni