• PRO TV
  • Ce mănâncă Monica Anghel de când a devenit instructor de fitness! Dieta pe care o urmează după ce a slăbit 40 kg

Ce mănâncă Monica Anghel de când a devenit instructor de fitness! Dieta pe care o urmează după ce a slăbit 40 kg

Ce mănâncă Monica Anghel de când a devenit instructor de fitness! Dieta pe care o urmează după ce a slăbit 40 kg

În primăvara acestui an, Monica Anghel dezvăluia că a devenit instructor de fitness cu acte în regulă, asta după ce vedeta reușise să slăbească aproximativ 40 de kilograme.

Cântăreața nu doar că face sport, dar ține și dietă, astfel că nu vrea să mai pună la loc niciun kilogram dintre cele de care a scăpat.

„Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea”, a spus Monica Anghel pentru Click.

În același interviu, artista a afirmat ce mănâncă și în perioadele în care nu vrea să gătească.

„Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, a mai spus cântăreața.

Monica Anghel a dezvăluit însă că are și perioade în care i se face poftă de dulce. Iar atunci începe și mănâncă mere, dar își cumpără și prăjituri.

„Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie, și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a încheiat vedeta.

foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni