• PRO TV
  • INTERVIU EXCLUSIV! Holy Molly va susține primul ei concert exclusiv solo, pe 24 octombrie, în clubul Control din București

INTERVIU EXCLUSIV! Holy Molly va susține primul ei concert exclusiv solo, pe 24 octombrie, în clubul Control din București

INTERVIU EXCLUSIV! Holy Molly va susține primul ei concert exclusiv solo, pe 24 octombrie, în clubul Control din București

Holy Molly, una dintre cele mai iubite artiste ale noii generații, urmează să susțină primul ei concert exclusiv solo, în clubul Control din București. Înainte de marele eveniment, cântăreața a oferit un interviu pentru PRO TV, în cadrul căruia a povestit câteva detalii despre cum se va desfășura spectacolul intitulat „PULS”.

Gallery

Ce semnificație are titlul “Puls” pentru tine și cu ce feeling ai vrea să plece oamenii de la eveniment?

PULS reprezintă trăire. Am venit cu ideea acestui concept din dorința de a face oamenii să se simtă ca în interiorul inimii mele. Pentru că acest concert conține atât piese cunoscute, cât și piese vulnerabile, piese nelansate de pe următorul album, povești de iubire, răni adânci, dar și feminitate, putere, mi-am dat seama că tot ce cânt are legătură cu o parte din viața mea. Și atunci, simțind că urmează să împărtășesc multe, m-am gândit că îmi voi deschide sufletul, iar oamenii îmi vor simți “PULSUL”, felul în care inima mea se adaptează în funcție de piesă, de poveste, de ritm.

Ai menționat că vei cânta piese noi în premieră. Ne poți dezvălui puțin despre inspirația din spatele acestor melodii?

Piesele noi sunt inspirate din povești noi de viață. Urmează să lansez un album anul viitor care va însuma o nouă etapă a vieții mele, un nou tip de curaj muzical și o dorință arzătoare de a experimenta mai mult. Ce o să vă arăt în cadrul concertului are menirea de a vă aduce mai aproape de mine.

Cum te simți știind că acesta este primul tău concert exclusiv solo? Ce emoții și așteptări ai pentru această seară?

Emoțiile sunt imense, dar le îmbrățișez, fiindcă știu că nu mă voi mai întâlni cu momentul ăsta niciodată. Mereu îmi repet că e un avantaj faptul că sunt atât de emotivă, deși de cele mai multe ori se simte greoi. Încerc să nu îmi fac așteptări mari când vine vorba de exterior, dar mă aștept de la mine să fiu curajoasă, deschisă, vulnerabilă. În rest, vreau să am parte de surprize, vreau să simt neprevăzutul, vreau să fiu luată pe sus de energie.

Control este un loc emblematic pentru scena muzicală din București. De ce ai ales acest spațiu pentru concertul tău?

Simt că acest spațiu este potrivit atât pentru intimitate, cât și pentru energie. Este locul perfect în care să fim cu toții destul de aproape încât să ne simțim “pulsurile”, dar să avem și spațiu să ne desfășurăm, să ne lăsăm purtați de val.

Ce pregătiri speciale ai făcut pentru ca experiența live să fie una memorabilă și completă pentru fanii tăi?

Am regândit tot show-ul live împreună cu trupa mea. Energia și pregătirea muzicală vor fi la un nou nivel față de ce am prezentat eu până acum. Mai mult, vor fi și niște surprize vizuale, dar pentru asta trebuie să veniți la concert ca să le vedeți.

Cum a fost procesul de pregătire al concertului, în special din punct de vedere vizual și al colaborării cu echipa ta?

Sunt norocoasă să lucrez cu oameni la fel sau poate chiar mai pasionați decât mine. Asta îmi dă încredere foarte mare și ușurează mult procesul. Încă sunt în pregătire și încerc să nu mă abat de la program, căci vreau să fim bine pregătiți pentru a putea să transmitem ce avem de transmis. Dar, cum am menționat anterior, rămâne o doză de necunoscut care se va dezvălui doar în momentul în care pășim pe scenă.

Care a fost cel mai provocator aspect al organizării primului tău concert solo și cum l-ai depășit?

Este un moment instabil care apare între conturarea unui spectacol și punerea lui în scenă. Se simte ca o apă tulbure și nu știi de unde să apuci ideile ca să le aduci în planul real, palpabil. Asta mi se pare cea mai grea etapă, odată ce am trecut de ea, totul e mult mai în “control”.

Muzica ta a avut un impact internațional puternic, cu succes inclusiv în Polonia. În ce fel îți influențează acest succes internațional setlist-ul și performanța pentru concertul din București?

Am încercat să includ câteva dintre piesele mele internaționale în setlist-ul pentru concertul PULS, căci vreau ca oamenii să mă cunoască pe mine cu totul. Partea de muzică internațională este una extrem de importantă pentru mine. Mai mult decât atât, mă bucură că muzica internațională a artiștilor români primește din ce în ce mai mult credit și atenție pe radiourile românești. Ultima mea piesă lansată a intrat pe radiourile principale din România și asta e o confirmare extrem de importantă pentru mine, mai ales că vine din partea teritoriului pe care sunt mândră să îl reprezint peste hotare.

Dacă ar fi să descrii concertul „Puls” într-un singur cuvânt sau sentiment, care ar fi acesta și de ce?

Cuvântul “VIBRAȚIE” descrie cel mai bine acest concept. Fiindcă vibrația nu are conotații pozitive sau negative, ea doar există, mișcă și transformă totul în jur.

Spune-ne povestea unei piese pe care abia aștepți să o cânți live la concert. 

Există o piesă pe care nu am arătat-o nimănui, dar la care mă gândesc de acum un an, când am scris-o. Se numește “Poate” și este o punere în scenă a felului în care arată depresia pentru oamenii care duc o viață normală, pentru cei care teoretic nu au niciun motiv să fie triști, dar totuși sunt întunecați de durere, pentru cei al căror strigăt este mut. Este ceva aparte și sensibil, iar eu o voi cânta pentru prima oară pe 24 octombrie, așa că am emoții mari.

​Foto: Instagram, Vlad Andrei

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni