• PRO TV
  • Babs, ținta ironiilor pe internet după ce s-a filmat la o petrecere cu prietenii ei. Cum a apărut pe rețelele de socializare fosta iubită a lui Dorian Popa: „I-a fugit maxilarul”

Babs, ținta ironiilor pe internet după ce s-a filmat la o petrecere cu prietenii ei. Cum a apărut pe rețelele de socializare fosta iubită a lui Dorian Popa: „I-a fugit maxilarul”

Babs, ținta ironiilor pe internet după ce s-a filmat la o petrecere cu prietenii ei. Cum a apărut pe rețelele de socializare fosta iubită a lui Dorian Popa: „I-a fugit maxilarul”

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, a participat recent la o petrecere alături de prietenii ei apropiați. Aceasta a postat mai multe imagini de la eveniment, printre care și un videoclip în care maxilarul ei pare să se deplaseze într-un mod cel puțin bizar.

Gallery

​Claudia Iosif, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul Babs, a devenit cunoscută în mediul online grație fostului ei iubit, Dorian Popa. Cei doi au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, fiind împreună timp de 11 ani. Cu toate că fanii se așteptau ca influencerul să o ceară în căsătorie pe partenera sa, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar cei doi au ajuns să se despartă, la scurt timp după ce Dorian a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. 

​Babs, ținta ironiilor pe internet după ce s-a filmat la o petrecere cu prietenii ei

După despărțirea de Dorian Popa, Babs a profitat de fiecare clipă pentru a se distra. Recent, aceasta a participat la o petrecere alături de mai mulți prieteni de-ai ei, cu care s-a și afișat pe rețelele de socializare.

La scurt timp după afișarea imaginilor, Babs a fost luată la rost de internauți, după ce „i-a fugit” maxilarul.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni