• PRO TV
  • Leonard Miron, de nerecunoscut după și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cum arată în prezent fostul prezentator de televiziune

Leonard Miron, de nerecunoscut după și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cum arată în prezent fostul prezentator de televiziune

Leonard Miron, de nerecunoscut după și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cum arată în prezent fostul prezentator de televiziune

A fost unul dintre cei mai apreciați și talentați prezentatori din România, însă de câțiva ani a dispărut din lumina reflectoarelor. Leonard Miron, căci despre el este vorba, a rămas însă activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește săptămânal imagini din diferite colțuri ale lumii.

Gallery

​Leonard Miron pare că este într-o continuă vacanță și se bucură de plimbări alături de Miguel, bărbatul cu care o relație de aproape un sfert de secol.

În cele mai recente imagini postate pe contul de Facebook, Leonard Miron este de nerecunoscut. Fostul prezentator a apelat anul trecut la o operație de micșorare a stomacului, la o clinică din Turcia, iar acum pare că nu se mai oprește din slăbit.

La scurt timp după operație, Leonard a topit instant 34 de kilograme. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Eu sunt un tip foarte asumat (...) În martie (n.red 2023) ajunsesem la 110 kilograme, ceea ce la vârsta și înălțimea mea… Eu am 1.75 metri. Am zis că trebuie să facă ceva. Am avut și preinfarcturi în timpul pandemiei. A fost o chestie și de vanitate, evident. Când te duci să îți iei haine și vezi că nici măcar XXXL nu te mai încap… Mi-a zis Miguel: «Fă ceva, pentru că nu mai ai cu ce să te îmbraci»(...) Nu e greu să te menții, dacă respecți niște reguli. Stomacul este un mușchi, iar în momentul în care îl forțezi el se va întinde iar. Eu, de exemplu, nu am mai mâncat până acum paste și orez”, a explicat Leonard Miron după operație la emisiunea Xtra Night Show.

După ce a lucrat ca însoțitor de bord, iar mai apoi într-o instituție guvernamentală britanică, Leonard Miron lucrează acum în îndustria croazierelor.

Puțini știu despre fostul prezentator TV că pe lângă Jurnalism, acesta este absolvent de Medicină, specializarea Ginecologie. Leonard Miron a făcut și Facultatea de Leadership și Management din cadrul „The Open University” și pentru că vorbește fluent 4 limbi străine nu a avut nicio problemă să se angajeze pe un vas de croazieră.

Fotografii: Facebook

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni