• PRO TV
  • Pescobar a făcut autostopul, în Grecia. A fluturat bancnota de sute de euro, pe stradă, în speranța că cineva îl va lua la ocazie: „Ce înseamnă să ai bani și să îi ai degeaba”

Pescobar a făcut autostopul, în Grecia. A fluturat bancnota de sute de euro, pe stradă, în speranța că cineva îl va lua la ocazie: „Ce înseamnă să ai bani și să îi ai degeaba”

Pescobar a făcut autostopul, în Grecia. A fluturat bancnota de sute de euro, pe stradă, în speranța că cineva îl va lua la ocazie: „Ce înseamnă să ai bani și să îi ai degeaba”

Pescobar a avut parte de o întâmplare mai puțin obișnuită, în timp ce se afla în Grecia. Acesta a făcut autostopul, însă nici banii pe care era dispus să îi ofere nu l-au ajutat, deși suma nu era una deloc de neglijat.

Gallery

​Pescobar s-au lăudat cu pățania sa pe contul de Instagram și câteva persoane chiar s-au amuzat pe seama acestui lucru. Nevoit să facă autostopul, controversatul afacerist și-a încercat norocul nu o bancnotă de 500 de euro.

Pescobar, nevoit să facă autostopul, în Grecia

Nu a spus niciodată ce avere are, dar cert este că afacerea cu fructe de mare pe care o deține i-a umplut conturile de bar. A devenit putred de bogat, spunându-se că ar avea zeci de milioane de euro în cont, dar, de curând, și-a dat seama că banii nu îl pot ajuta să obțină tot ceea ce își dorește.

Citește și:

​Aflat în Grecia, acesta era nevoit să ia bacul, doar că respectiva cursă s-a anulat. Prin urmare, a mers în stația de autobuz, așteptând mijlocul de transport în comun, dar a decis să își încerce norocul, făcând autostopul.

Pescobar a vrut să ofere 500 de euro oricărui șofer

Pentru a avea șanse mai mari, Pescobar a scos din portofel bancnota de 500 de euro, sperând că, în acest fel, va convinge un șofer să oprească. Acesta nu a avut de ales și a început să facă haz de necaz, deoarece și-a dat seama că, de această dată, banii nu îl pot ajuta.

Citește și:

„Eu dau 500 de euro, dar nu știu dacă mă ia cineva. Nu a oprit ăla, cred că nu oprește nici ăsta. Uite ce înseamnă să ai bani, în viață, și să îi ai degeaba! Deci degeaba. 500 de euro. Trebuia să meargă bacul ăla, s-a anulat și s-a terminat. Acum, cică «Du-te și stai în stația de autobuz!». Asta este stația de autobuz. Am venit, am ascultat, sunt cuminte.

Stau în stația de autobuz și aștept autobuzul. Nu banii sunt totul în viață. Poți să ai bani și tot cu autobuzul te duci. V-am pupat. Îmi plac mie fazele astea. Am ieșit, acum, din zona de confort. Mie chiar îmi plac fazele astea”, a spus Pescobar, în mediul online.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni