• PRO TV
  • Anamaria Prodan a angajat-o pe Corina Caciuc. Reacția lui Laurențiu Reghecampf a lăsat-o mască pe impresară: „I-am semnat amantei acte”

Anamaria Prodan a angajat-o pe Corina Caciuc. Reacția lui Laurențiu Reghecampf a lăsat-o mască pe impresară: „I-am semnat amantei acte”

Anamaria Prodan a angajat-o pe Corina Caciuc. Reacția lui Laurențiu Reghecampf a lăsat-o mască pe impresară: „I-am semnat amantei acte”

De curând, Anamaria Prodan a făcut declarații neștiute despre momentul în care a angajat-o pe Corina Caciuc la firma sa din Dubai. Impresara susține că, atunci când a semnat actele, nu a știut cu cine avea să lucreze.

Gallery

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se încheia, mai ales din cauza faptului că femeia de afaceri a făcut noi declarații, de data aceasta, fiind vorba de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a angajat-o pe Corina Caciuc la firma sa

Anamaria Prodan este o femeie de afaceri de succes, având mai multe business-uri atât în România, cât și în afară. Unul dintre ele a luat naștere în Dubai, de unde acesteia îi intră în conturi, lunar, venituri considerabile.

Recent, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a angajat-o pe actuala parteneră a acestuia, Corina Caciuc, să lucreze pentru ea. Conform declarațiilor acesteia, nu avea nicio idee cine este aceasta, dar, când a aflat că este cea cu care antrenorul o înșală, a avut parte de un șoc imens.

Citește și:

„I-am semnat amantei lui Reghecampf să aibă acte de Dubai pe firma mea și, atunci când am aflat, Reghecampf a început să plângă, să-l iert”, a spus, recent, impresara.

Laurențiu Reghecampf, acuzat că a trăit pe picior mare pe banii Anamariei Prodan

Impresara nu s-a oprit aici cu declarațiile, mărturisind că a crezut atât de mult în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, deși toți o avertizau, încât nu a ținut cont de partea financiară și i-a permis antrenorului să cheltuie cât de mult voia, deși banii pe care ea îi făcea erau mult mai mulți.

Citește și:

„Nu m-am uitat ce bani pleacă din conturi, nu m-am uitat la nimic. Toți banii mei i-am pus acasă. Nu m-a interesat nimic. De aceea, nu am știut nici că sunt scoasă de la bancă, nu am știut că nu am drept de semnătură”, a mai mărturisit aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni