• PRO TV
  • Ce făcea Culiță Sterp în timp ce Iancu și Denisa Coțolan se cununau civil. Imaginile postate de artist pe rețelele de socializare

Ce făcea Culiță Sterp în timp ce Iancu și Denisa Coțolan se cununau civil. Imaginile postate de artist pe rețelele de socializare

Ce făcea Culiță Sterp în timp ce Iancu și Denisa Coțolan se cununau civil. Imaginile postate de artist pe rețelele de socializare

Culiță Sterp și-a luat fanii prin surprindere după ce nu s-a prezentat la cununia civilă a fratelui său, Iancu. Iată unde se afla acesta în timp ce fostul concurent de la Survivor All Stars își jura iubire veșnică, alături de Denisa Coțolan!

Gallery

​În cursul zilei de duminică, 20 octombrie 2024, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au ajuns în fața ofițerului de stare civilă, pentru a-și jura iubire veșnică. Cei doi au avut o ceremonie restrânsă, la care au participat doar oamenii apropiați din viața lor. Cu toate acestea, Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost prezenți la eveniment, deoarece nu se aflau în țară. 

Ce făcea Culiță Sterp în timp ce Iancu și Denisa Coțolan se cununau civil

La scurt timp după ce fanii au observat că artistul lipsește de la cununia civilă a fratelui său, în mediul online au început tot felul de speculații cu privire la motivul pentru care Culiță nu a fost alături de viitorilor miri. 

Se pare că acesta a fost nevoit să plece în Italia, acolo unde a avut de onorat o nuntă, pentru care avansul fusese plătit cu mult înainte ca Iancu și Denisa să aleagă data pentru cununia civilă.

„În legătură cu cununia lui Iancu și a Denisei, am văzut câteva comentarii aiurea. De ce nu am putut să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia cam de vreo lună, maxim două. Eu aveam nunta luată în Italia de cinci-șase luni și e foarte simplu.

A trebuit să vin la nunta asta. Sunt aici, în Italia. A trebuit să vin, să-mi onorez contractul. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date, nu e așa ușor”, a spus artistul, pe contul său de Instagram.  

​Mai mult decât atât, Culiță Sterp a postat pe InstaStory mai multe imagini din Vama Nadlac, în care apare alături de mai mulți muzicieni din formația lui.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA  FOTO DE MAI SUS

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni