• PRO TV
  • Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost prezenți la cununia civilă a lui Iancu Sterp. Motivul pentru care artistul și logodnica nu au participat la marele eveniment: „E foarte simplu”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost prezenți la cununia civilă a lui Iancu Sterp. Motivul pentru care artistul și logodnica nu au participat la marele eveniment: „E foarte simplu”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost prezenți la cununia civilă a lui Iancu Sterp. Motivul pentru care artistul și logodnica nu au participat la marele eveniment: „E foarte simplu”

Ieri, 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă, însă Daniela Iliescu și Culiță Sterp au fost marii absenți. Nu puține au fost persoanele care i-au întrebat de ce au lipsit, considerând că logodnica artistului a refuzat să lase de la ea, luând în calcul toate discuțiile avute cu familia partenerului ei.

Gallery

​Cu doar o săptămână înainte de a face cununia religioasă, Denisa Coțolan și Iancu Sterp au făcut cununia civilă, dar alături nu le-au fost Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Chiar dacă, între cei doi frați, există o relație extrem de apropiată, acesta nu a fost prezent în ziua în care Iancu și Denisa au ajuns în fața altarului.

Motivul pentru care Culiță Sterp a lipsit de la cununia civilă a lui Iancu Sterp

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Iliescu nu are o relație deloc bună cu familia lui Culiță Sterp, lucru ce a fost confirmat de toți cei implicați. În ciuda tuturor acestor lucruri, fanii familiei Sterp se așteptau ca, de dragul evenimentului, Daniela Iliescu să îl însoțească pe Culiță la starea civilă, doar că nici artistul nu a fost prezent.

Citește și:

​După ce internauții au tras concluzii pripite în ceea ce privește motivul pentru care cei doi au absentat, Daniela și Culiță au decis să elucideze misterul. Fiul cel mare al mamei Geta a mărturisit că nu a putut participa, deoarece a trebuit să fie prezent la o nuntă, tocmai în Italia, avansul fiind luat cu mult timp înainte ca Iancu și Denisa să aleagă data cununiei civile.

„În legătură cu cununia lui Iancu și a Denisei, am văzut câteva comentarii aiurea. De ce nu am putut să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia cam de vreo lună, maxim două. Eu aveam nunta luată în Italia de cinci-șase luni și e foarte simplu.

A trebuit să vin la nunta asta. Sunt aici, în Italia. A trebuit să vin, să-mi onorez contractul. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date, nu e așa ușor”, a spus artistul, pe contul său de Instagram.  

Daniela Iliescu nu a fost invitată la cununia civilă

Daniela Iliescu nu și-a făcut nici ea apariția la cununia celor doi, însă nu din cauza faptului că ar fi însemnat să vină neînsoțită. Nu puține au fost persoanele care i-au bătut acesteia obrazul, spunându-i că ar fi putut da uitării, în acea zi, problemele dintre ea și familia viitorului soț, pentru a fi alături de cumnații ei.

Citește și:

​Cu toate acestea, lucrurile se pare că au stat altfel. Mai exact, Daniela Iliescu nu a fost invitată la cununia civilă, însă, cu toate acestea, le-a urat toate cele bune proaspeților însurăței: „Casă de piatră! Să fiți fericiți toată viața!”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni