• PRO TV
  • O fostă iubită a lui Liam Payne a dezvăluit ultimul mesaj pe care acesta i l-a trimis cu câteva săptămâni înainte de moartea sa tragică: „E ceva ce voi prețui pentru totdeauna...”

O fostă iubită a lui Liam Payne a dezvăluit ultimul mesaj pe care acesta i l-a trimis cu câteva săptămâni înainte de moartea sa tragică: „E ceva ce voi prețui pentru totdeauna...”

O fostă iubită a lui Liam Payne a dezvăluit ultimul mesaj pe care acesta i l-a trimis cu câteva săptămâni înainte de moartea sa tragică: „E ceva ce voi prețui pentru totdeauna...”

Danielle Peazer, o dansatoare care a fost într-o relație cu Liam Payne în perioada 2010-2013, a dezvăluit care a fost ultimul mesaj pe care artistul i l-a transmis chiar cu câteva sâptămâni înainte să moară.

Gallery

​Danielle, în vârstă de 36 de ani, a postat pe Instagram un mesaj lung și dureros în care a reflectat asupra timpului petrecut împreună ca un cuplu și a vorbit despre ultima conversație pe care a avut-o cu regretatul artist.

Liam Payne, care a murit la vârsta de 31 de ani după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires pe 16 octombrie, și Danielle Peazer s-au cunoscut când el a concurat la X Factor , iar ea a fost dansatoare de rezervă la emisiunea din 2010. Cei doi au avut o relație care s-a întins pe parcursul a aproape trei ani.

„Mesajul pe care l-am primit de la tine în urmă cu câteva săptămâni în care îți exprimai fericirea pentru dragostea pe care am găsit-o cu Sonny și Mia este ceva ce voi prețui pentru totdeauna”, a scris Danielle Peazer pe Instagram. Dansatoarea, care este și influencer și are peste 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram, este într-o revlație cu Sonny Jay, artist și prezentator britanic. Cei doi au devenit în luna mai părinții unei fetițe, pe nume Mia.

Danielle Peazer a mai scris despre Payne: „Cel mai important rol al său și lucrul de care era cel mai mândru dintre toate succesele sale monumentale a fost că a fost tată. Gândul că există acum un copil care crește fără unul dintre părinții săi este sfâșietor și nedrept. Toată dragostea, gândurile bune și puterea mea merg către fiul lui Liam, Bear, părinții și surorile sale. Magnitudinea acestei pierderi este de neînțeles și voi continua să vă sprijin în orice fel voi putea”.

Danielle a mai scris că moartea lui Liam „încă nu pare reală”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Danielle (@daniellepeazer)

„În ciuda faptului că am fost conștientă de luptele tale de-a lungul anilor, am sperat și m-am rugat ca această zi să nu vină niciodată. Dar acum ne confruntăm cu toții cu realitatea de a trăi o viață fără prezența ta. În astfel de momente, oamenii obișnuiesc să spună `Sper că știa cât de mult țin la el`, dar eu știu că tu știai ce simt, era un lucru la care ne pricepeam foarte bine, să fim brutal de sinceri cu sentimentele noastre reciproce, indiferent dacă celălalt voia să audă sau nu”, a adăugat Danielle.

Deși l-a numit odată pe Payne „persoana ei preferată din întreaga lume”, Danielle a recunoscut că deseori aveau divergențe în timpul întâlnirii. „Puteai, de asemenea, să mă enervezi atât de mult și probabil că și eu te enervam la culme uneori”, a mai scris ea.

„Relația noastră se poate să se fi încheiat în 2013, dar acela părea să fie doar începutul poveștii noastre, Lucrurile prin care am trecut și pe care le-am experimentat de atunci și până anul trecut ar putea fi descrise ca fiind unice pentru unii și neînțelese de alții, dar cred că în adâncul sufletului nostru am știut întotdeauna că vom avea un fel de legătură pentru totdeauna, indiferent unde ne-au dus viețile noastre.

Ți-a luat ceva mai mult timp să-ți dai seama ce persoană vrei să fii pentru a fi fericit, dar în timp ce majoritatea dintre noi avem adolescența și vârsta de 20 de ani pentru a învăța despre noi înșine, tu ți-ai petrecut acei ani oferind lumii mai mult decât trebuia. Aș fi vrut să știi că ai fost întotdeauna mai mult decât suficient pentru această lume, fără a fi nevoie să cauți un rol pe care să îl joci doar pentru a-i mulțumi pe alții”, a continuat ea, potrivit People.

Peazer i-a mulțumit, de asemenea, lui Payne pentru că „m-a învățat despre importanța stabilirii limitelor și că ar trebui să-mi protejez întotdeauna inima”.

„Îmi pare rău că povestea ta nu s-a terminat altfel și îmi pare rău că nu ai apucat să împărtășești mai mult din magia ta cu lumea”, a încheiat aceasta.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni