• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 21 - 27 octombrie 2024. Taurii au parte de intensitate și trăiri emoționale în cuplu, Peștii sunt surprinși din punct de vedere financiar

Horoscop săptămâna 21 - 27 octombrie 2024. Taurii au parte de intensitate și trăiri emoționale în cuplu, Peștii sunt surprinși din punct de vedere financiar

Horoscop săptămâna 21 - 27 octombrie 2024. Taurii au parte de intensitate și trăiri emoționale în cuplu, Peștii sunt surprinși din punct de vedere financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 21 - 27 octombrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Posibil, în partea a doua a săptămânii, să rezolvi o serie de chestiuni, care țin de viața de familie, spațiul de locuit, relațiile cu părinții, patrimoniul și o tranzacție imobiliară din care ai putea avea beneficii pe termen lung.
Bani – Aspectele financiare, bunurile și banii la comun cu partenerul, dar și investițiile, intră în vizorul tău, din 23 octombrie, timp de o lună, când Soarele va traversa zodia Scorpion. S-ar putea să investești mai mult în plăceri, distracție, ieșiri, cucerirea unei persoane sau recucerirea partenerului.
Muncă- Finalul de săptămână aduce efervescență și acțiune/organizare a sarcinilor de serviciu. S-ar putea să fie nevoie să te repoziționezi în raport cu colaboratorii sau partenerii din sfera profesională.

Horoscop Taur săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Relația de cuplu intră într-o perioadă cu multă energie, din 23 octombrie, odată cu tranzitul Soarelui prin zodia Scorpion, semn că urmează o lună cu intensitate și trăiri emoționale puternice în cuplu.
Bani – În prima parte a săptămânii te preocupă banii, încasarea unor sume și administrarea acestora, astfel încât să faci și niște economii.
Muncă- Atenție la relațiile profesionale, săptămâna acesta, pentru că apar divergențe de opinie! Vestea bună este că Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sfera comunicării, formează un aspect armonios cu Uranus din casa personalității și te ajută să rezolvi într-un mod neașteptat provocările care vin spre tine.

Horoscop Gemeni săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- În partea a doua a săptămânii o discuție pe care o inițiezi în raport cu partenerul de cuplu te-ar putea determina să iei decizii importante de viitor în cuplu. Este posibil să oscilezi între dorința de a avea libertate și cea de stabilitate.
Bani – La mjlocul săptămânii ai parte de o șansă financiară, de o propunere care poate să-ți mărească veniturile. De asemenea, apar și niște cheltuieli. Contextul astral în care Marte, planeta acțiunii, din casa banilor formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, te ajută în găsirea unor soluții originale la o situație, care necesită susținere financiară.
Muncă- Intrarea Soarelui, în 23 octombrie, în zodia Scorpion, activează, timp de o lună, casa muncii și activităților profesionale și vei fi determinat să te implici mai mult în proiectele pe care le ai în desfășurare, dar și în relațiile cu colegii.

Horoscop Rac săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Odată cu intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în Scorpion, pe sectorul iubirii, romantismului și activităților de relaxare, urmează o perioadă de o lună, în care apar schimbări în sfera amoroasă. Te implici mai mult și ai nevoie de o apropiere profundă față de persoana iubită. Atenție, însă, la tendința de a deveni posesiv sau să dai dovadă de gelozie, pentru că partenerul nu va reacționa prea bine!
Bani – În partea a doua a săptămânii se activează sectorul financiar și este posibil să primești niște oferte sau beneficii noi de la serviciu. Șefii te pot trimite la un curs de specializare.
Muncă- Din punct de vedere profesional traversezi o săptămână activă, mai ales că Marte, planeta acțiunii, formează un aspect strâns cu Luna, guvernatoarea ta, și-ți imprimă acțiune, curaj, inițiative, iar superiorii vor aprecia implicarea ta. Găsești soluții originale într-un proiect sau activitățile avute în derulare.

Horoscop Leu săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Sectorul vieții de familie și spațiului de locuit se activează, odată cu intrarea Soarelui în Scorpion, din 23 octombrie. Familia devine importantă și-ți rezervi mai mult timp acesteia. De asemenea, te preocupă schimbarea spațiului de locuit pentru mai mult confort și poți începe achiziționarea unor obiecte noi pentru casă.
Bani – La finalul săptămânii se activează sfera financiară și încasezi niște bani, dar și aștepți o sumă de bani care provine de la cineva din familie sau dintr-o altă sursă. Dacă apare un blocaj, va fi nevoie să ai răbdare, pentru că lucrurile se rezolva.
Muncă- La serviciu, pare să fie o perioadă mai liniștită, însă ar trebui să ai grijă la interacțiunea cu colegii, pentru că tinzi să fii mai iritat de orice situație la care nu găsești rezolvare. În partea a doua a săptămânii, s-ar putea să ai intuiție într-un context profesional, să rezolvi o problemă mai veche.

Horoscop Fecioara săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- S-ar putea ca unele discuții cu partenerul din această săptămână să-ți clarifice ce anume îți dorești de la relație. Dacă ești la începutul unei relații sau nu ești hotărât să începi o relație este posibil să-ți dai seama și de ce ești confuz.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să încerci niște artificii financiare, să intri în posesia unor bani. Aspectul armonios pe care Marte, planeta acțiunii, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea aduce soluții originale la un context financiar.
Muncă- Săptămâna se anunță dinamică la locul de muncă, în special în ce privește direcția spre care te îndrepți, pentru că este posibil apară schimbări cu care va fi nevoie să cooperezi.
Intrarea Soarelui în Scorpion, din 23 octombrie, vine să activeze casa comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți. Vei fi mult mai deschis comunicării și interesat de domenii de interes pentru tine.

Horoscop Balanță săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- În partea a doua a săptămânii, Marte, guvernatorul casei relațiilor, și Uranus, planeta imprevizibilului, își unesc forțele și rezolvi un context relațional într-un mod original, nonconformist, cu o idee care poate să reinventeze relația.
Bani – Intrarea Soarelui în Scorpion, din 23 octombrie, aduce preocupări pentru bani în următoarea lună. Ai nevoie de suplimentarea veniturilor și cauți să obții o renegociere sau chiar să faci o schimbare de direcție profesională. Mercur te ajută în negocieri și recomandarea astrelor este să te folosești de tranzitul planetei comunicării și să acționezi în favoarea ta.
Muncă- În prima jumătate de săptămână ai șansa să dialoghezi sau să ai schimburi de experiență profesională, să primești niște sfaturi utile de la persoane cu mai multă experiență. Miercuri este cea mai activă zi din punct de vedere profesional, cu determinare și curaj în abordarea unor chestiuni, care te nemulțumesc.

Horoscop Scorpion săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste – Posibil, în partea a doua a săptămânii, aspectul pe care Marte, guvernatorul tău, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa relației, să aducă cooperare cu partenerul în toate planurile pe care le aveți, în special în cele legate de casă și administrarea unor bunuri.
Bani – La începutul săptămânii te preocupă chestiunile financiare și încasarea unor sume suplimentare de bani din alte surse decât salariul. De asemenea, partenerul poate să susțină niște cheltuieli sau să discutați despre o achiziție mai mare.
Muncă- Odată cu intrarea Soarelui în casa personalității, din 23 octombrie, ai multă determinare, curaj, voință să-ți urmărești obiectivele personale sau profesionale.
În săptămâna analizată, în partea a doua, activitatea va fi destul de intensă, iar intuiția te ajută într-un context încurcat. Chiar dacă finalul săptămânii vine cu tensiuni în relația cu șefii, recomandarea este să apelezi la comunicare și diplomațe și să lași orgoliul, să-ți vezi obiectivele împlinite.

Horoscop Săgetător săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Posibil niște discuții cu partenerul de cuplu, la începutul săptămânii, să-ți aducă conștientizarea că este momentul să discutați pe teme sensibile legate de casă și administrarea acesteia.
Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în Scorpion, pe casa subconștientului, izolării, introspecției, te invită la un bilanț și analizarea trecutului. S-ar putea să-ți reevaluezi relația, principiile și să cauți soluții la problemele apărute de-a lungul timpul, astfel încât să aduci o îmbunătățire.
Bani – Un aspect important din această săptămână, care se formează între Marte din casa intereselor financiare și Uranus din casa muncii și activităților profesionale, ar putea aduce mai multe contracte, negocieri neașteptate, bruște și încheierea unor contracte/parteneriate, care să-ți îmbunătățească situația financiară.
Muncă- La serviciu, comunicarea este esențială și multe contexte încurcate sau probleme apărute încep să se rezolve de la sine, fără să mai faci eforturi sau să te suprasoliciți.

Horoscop Capricorn săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Relația de cuplu se consolidează, iar aspectul armonios, care se formează între Marte, în tranzit prn casa relațiilor, cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa iubirii și romantismului, aduce cooperare și găsirea unor metode originale de a-ți petrece timpul în compania partenerului.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să te preocupe încasarea unor sume de bani, să faci niște investiții în casă, să încerci să-ți ajuți pe cineva din familie/un prieten cu o sumă de bani.
Muncă- La începutul săptămânii ai parte de multă energie și implicare la locul de muncă. Intrarea Soarelui în Scorpion, din 23 octombrie, dinamizează casa proiectelor și planurilor de viitor, a grupurilor pe care le frecventezi. Posibil să fii mai implicat în sfera muncii, să-ți lărgești cercul de cunoscuți și să discuți/închei contracte, să încerci să faci legături între oameni, astfel încât activitatea să meargă mai bine.

Horoscop Vărsător săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- Începi săptămâna cu planuri de vacanță, călătorii, participare la un eveniment important în viața unui prieten sau membru al familiei. De asemenea, faci multe deplasări și ai o dorință puternică să te conectezi cu partenerul de cuplu, să fiți pe aceeași lungime de undă și să explorați domenii noi de interes.
Bani – În weekend, s-ar putea să mergi la cumpărături și să depășești bugetul aloca. Posibil, o parte din cheltuieli să fie susținute de partener.
Muncă- Intrarea Soarelui, din 23 octombrie, în Scorpion, în casa carierei și aspirațiilor profesionale îți aduce determinare în atingerea unor obiective. Dacă ești în căutare de serviciu, în următoarea lună, poți să găsești ceva ce te mulțumește din toate punctele de vedere, în special din punct de vedere financiar.
Atenție, în partea a doua a săptămânii, la impulsul de a intra în conflicte cu colegii, din cauza unei comunicări defectuoase sau a unor mesaje care nu ajung la tine în timp util pentru respectarea unui termen limită.

Horoscop Pești săptămâna 21 - 27 octombrie 2024

Dragoste- În prima parte a săptămânii încerci să te ocupi de aspectele practice ale vieții de familie, mai ales că a apărut o provocare pe care va fi nevoie să o rezolvi. Relația cu partenerul intră în atenția ta în weekend, când Luna activează casa relațiilor și este posibil să propui partenerului o plecare sau participarea la evenimente în spațiul social.
Bani –În partea a doua a săptămânii, pot să apară surprize financiare neașteptate, dar și evenimente care necesită o organizare mai bună a finanțelor, astfel încât să nu te prindă pe picior greșit.
Muncă- Soarele începe să traverseze, din 23 octombrie, sectorul perfecționării profesionale și simți nevoia să-ți lărgești orizonturile, să te dezvolți și să te implici în mai multe proiecte, care să te pună în valoare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni