• PRO TV
  • Livia Eftimie nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi! Ce se întâmplă cu fosta lui Bordea: „Este al naibii de greu”

Livia Eftimie nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi! Ce se întâmplă cu fosta lui Bordea: „Este al naibii de greu”

Livia Eftimie nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi! Ce se întâmplă cu fosta lui Bordea: „Este al naibii de greu”

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a izbucnit în lacrimi și a dat de înțeles că traversează o perioadă extrem de dificilă. Iată ce mesaje dureroase le-a transmis iubita lui Spike fanilor săi

Gallery

Livia Eftimie și-a găsit liniștea în brațele lui Spike după divorțul cu scandal de comediantul Cătălin Bordea, dar chiar și așa viața sa nu este lipsită de griji.

Cu puțin timp în urmă, Livia a publicat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare cu lacrimi în ochi, semn că lucrurile nu sunt deloc roz pentru ea. Fosta soție a lui Cătălin Bordea a citat dintr-o carte și le-a dezvăluit celor care o urmăresc că se confruntă, de multă vreme, cu anxietatea.

„Unul dintre cele mai umane lucruri despre anxietate este că încercăm să vindecăm haosul cu haos. Cineva care a ajuns într-o situație catastrofală este puțin probabil să se retragă singur din ea, suntem mai degrabă înclinați să înaintăm și mai mult.

Ne-am creat vieți în care putem vedea pe cineva cum se prăbușește, dar totuși să sperăm că va trece. Cu cât ne apropiem mai mult, cu atât credem mai încrezători că o soluție improbabilă ne va salva în mod miraculos viața, în timp ce toată lumea ne urmărește așteptând prăbușirea”, este unul dintre mesajele postate de Livia Eftimie.

Se pare că despărțirea de Cătălin Bordea și toată situația care s-a creat în jurul acestui subiect au afectat-o enorm pe brunetă în ultima perioadă.

„Dar cred că oamenii trec pe stradă zilnic și fiecare se simte ca mine și ca tine. Mulți dintre ei nici nu știu ce au. Bărbații și femei trăiesc cu lunile crezând că au dificultăți în a respira și merg de la un doctor la altul crezând că au o problemă la plămâni. Totul pentru că este al naibii de greu de acceptat că există cineva care e… rănit.

Este o durere în sufletele noastre, invizibilă, care ne curge prin sânge, o presiune în pieptul nostru ce nu poate fi descrisă. Creierele noastre ne mint, ne spun că suntem pe cale să murim. Dar nu e nimic greșit cu plămânii noștri, Zara. Nu suntem pe cale să murim, nici eu, nici tu”, a mai scris Livia Eftimie.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni