• PRO TV
  • Claudiu Ivan, bătut crunt în culisele Bucharest Fashion Week! Mesajul manechinului a stârnit un val de reacții în mediul online: „Un accident regretabil”

Claudiu Ivan, bătut crunt în culisele Bucharest Fashion Week! Mesajul manechinului a stârnit un val de reacții în mediul online: „Un accident regretabil”

Claudiu Ivan, bătut crunt în culisele Bucharest Fashion Week! Mesajul manechinului a stârnit un val de reacții în mediul online: „Un accident regretabil”

Incident șocant la Bucharest Fashion Week! Claudiu Ivan, unul dintre cei mai cunoscuți manechini din România, a fost agresat în cadrul evenimentului.

Gallery

​În acest weekend, în București a avut loc un eveniment extrem de important pentru cei pasionați de modă: Bucharest Fashion Week. Mai multe persoane publice din România și-au etalat ținutele la prezentarea de modă desfășurată în unele dintre cele mai frumoase locații din Capitală, precum Palatul Regal, S.E.N.A.T. Gallery, Ambasada Italiei la București sau Sala de Marmură.

Cu toate că evenimentul trebuia să fie unul concentrat pe modă și fashion, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, după ce manechinul Claudiu Ivan a fost snopit în bătaie, de anumiți oameni din industrie. 

Mesajul postat de Claudiu Ivan pe Instagram după ce a fost bătut la Bucharest Fashion Week

Acesta a povestit pe rețelele de socializare prin ce a trecut în culisele celui mai așteptat eveniment de modă, trăgând un semnal de alarmă cu privire la violențele care se întâmplă adesea în industria de fashion din țară și nu numai.

„Am primit multe mesaje la care nu pot răspunde, dar vreau să mulțumesc sincer tuturor celor care mi-au oferit sprijin și ajutor în cadrul Fashion Week București, permițându-mi să îmi continui activitatea profesională în ciuda unei situații dificile. Știu și înțeleg câtă muncă este depusă pentru un asemenea proiect, iar profesionalismul mi se pare că ar trebui să primeze! Din păcate, ceea ce ar fi trebuit să fie o celebrare a unui vis, a artei, a muncii unei întregi echipe, a fost marcat de un accident regretabil, cauzat de comportamentul violent al unor persoane care nu ar trebui să facă parte din această industrie, punând în pericol nu numai sănătatea și siguranța mea, ci și a celor din jur, precum și munca depusă”, este o parte din mesajul scris de Ivan Claudiu Vlad, pe Instagram.

În aceeași postare, pe care a și șters-o de pe Instagram între timp, Ivan Claudiu a mai menționat și faptul că a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma incidentului.

„Legea își va urma cursul pentru a gestiona toate repercusiunile acestei experiențe. Mă aflu sub îngrijire medicală și sunt optimist că mă voi reface curând. Stay safe!”, a mai spus manechinul.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni