• PRO TV
  • Horoscop zilnic 21 octombrie 2024. Vărsătorii pot intra într-o relație amoroasă nouă, Racii activează niște afecțiuni mai vechi

Horoscop zilnic 21 octombrie 2024. Vărsătorii pot intra într-o relație amoroasă nouă, Racii activează niște afecțiuni mai vechi

Horoscop zilnic 21 octombrie 2024. Vărsătorii pot intra într-o relație amoroasă nouă, Racii activează niște afecțiuni mai vechi

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 21 octombrie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi o discuție cu cineva apropiat, legat de o schimbare/transformare pe care vrei să o faci, ar putea să salveze un parteneriat sau o relație, care este pe cale să se destrame. Luna și Jupiter sunt într-un aspect strâns și deciziile le vei lua în acord cu principiile și credințele tale.


Taur

Astăzi este posibil să încasezi o sumă de bani mai mare sau să recuperezi o datorie. Pe de altă parte, ești tentat să îi faci un cadou partenerului de cuplu sau o surpriză și faci rezervări într-un loc unde vreți să ajungeți de mult.

Gemeni

Deși lucrurile nu se desfășoară prea bine la serviciu, astăzi se întâmplă ceva și primești o propunere nouă de serviciu, să te asociezi într-un proiect. Luna și Jupiter, marele benefic, formează un aspect strâns în casa personalității și-ți aduce oportunități și protecție.

Rac

Astăzi, faci eforturi să obții o sumă de bani, să administrezi cât mai bine un buget. Ești recunoscător pentru un proiect în care superiorii te-au propus să-l preiei. De asemenea, este posibil să începi niște cursuri, să te perfecționezi. În ce privește starea de sănătate, s-ar putea să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi și să fie nevoie să mergi la investigații.

Leu

Ai impresia că lucrurile nu se mai termină cu casa, o reparație, reamenajare sau neînțelegeri cu unii dintre membrii familiei. S-ar putea să apelezi la prieteni să ceri un sfat, să te descarci, să-ți împărtășești sentimentele și trăirile.

Fecioară

Astăzi este o zi favorabilă pentru a face planuri în carieră, să discuți cu șefii, să deschizi noi capitole, care să te pună mai mult în valoare. Experiențele de astăzi te ajută și te pun mai mult în lumina, însă este nevoie să ai grijă la tendința de a te impune în relația de cuplu.

Balanță

Astăzi îți faci planuri de vacanță. De asemenea, ești dornic să înveți lucuri noi, să te înscrii la un curs, seminar, conferință, atelier de dezvoltare personală/profesională. În ce privește viața sentimentală, lucrurile s-ar putea să meargă mai greu și să fie nevoie să-ți reevaluezi din temelii o poveste de iubire.

Scorpion

Astăzi, poți profita de contextul astral pentru a-ți evalua situația financiară, planurile de afaceri și investițiile. În cuplu este posibil să iasă la suprafață anumite probleme mai vechi de natură financiară sau intimă, care să aducă tensiuni. De asemenea, s-ar putea să încasezi o suma de bani dintr-o altă sursă sau să ți se returneze un impozit.

Săgetător

Astăzi, Luna și Jupiter, guvernatorul tău, formează un aspect strâns în casa relațiilor și este posibil să fii mai tolerant într-o situație, să discuți despre o situație, care vizează implicarea într-un proiect/campanie/organizarea unui eveniment surpriză unui prieten. Din punct de vedere profesional, poți pune bazele unui parteneriat nou.

Capricorn

Astăzi este posibil să ieși dintr-o încurcătură la serviciu, grație unui aspect dintre Lună și Jupiter, marele benefic, care vine cu razele sale și-ți aduce protecție într-un moment în care ai mare nevoie. Posibil să fii nemulțumit și de o schimbare care are loc la locul de muncă, să ți se schimbe programul sau să fie nevoie să găsești soluții pentru eficientizarea activității.

Vărsător

Astăzi este posibil să faci niște cheltuieli pentru distracție. În planul sentimental este o perioadă favorabilă să începi o relație nouă, mai ales că cineva din grupul de prieteni te prezintă unei persoane cu care pare să ai aceleași pasiuni. Dacă faci parte dintr-un cuplu, poți veni cu ceva nou în viața sentimentală.

Pești

Astăzi este posibil să fie nevoie să rezolvi chestiuni legate de casă, birocratice, să intri în posesia unor acte. Deși ai stabilit să-ți iei o zi liberă, este posibil să fie nevoie să lucrezi, în partea a doua a zilei, la solicitarea șefilor, mai ales dacă intervin chestiuni urgente.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni