• PRO TV
  • Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă. Și-au făcut apariția într-o trăsură trasă de cai, iar petrecerea a avut o tematică aparte: „Din doi, unul”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă. Și-au făcut apariția într-o trăsură trasă de cai, iar petrecerea a avut o tematică aparte: „Din doi, unul”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă. Și-au făcut apariția într-o trăsură trasă de cai, iar petrecerea a avut o tematică aparte: „Din doi, unul”

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au făcut cununia civilă, ieri, 20 octombrie, cu doar o săptămână înainte de a ajunge în fața altarului. Cei doi au radiat de fericire în ziua în care au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, având alături cele mai importante persoane.

Gallery

Zi mare pentru Denisa Coțolan și Iancu Sterp, întrucât cei doi au făcut cununia civilă. Aceștia și-au făcut apariția într-o trăsură trasă de cai, iar petrecerea a avut o tematică aparte: cowboy.

Denisa Coțolan și Iancu Sterp au făcut cununia civilă

Iancu Sterp a renunțat la burlăcie și a luat-o de nevastă pe Denisa Coțolan, la un an de când a cerut-o în căsătorie. Au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă duminică, iar alături le-au fost cele mai dragi persoane, însă Culiță Sterp și Daniela Iliescu nu au fost prezenți la cununie.

Cei doi și-au făcut apariția într-o trăsură trasă de cai și au ales să poarte ținute diferite față de cele alese de majoritatea mirilor, fiind inspirate dintr-o tematică aparte: cowboy. După cununia civilă, au dat o petrecere restrânsă, la care au participat familiile celor doi, dar și cei mai buni prieteni.

Denisa și Iancu au decis să se bucure din plin de ziua cea mare, motiv pentru care, nu au postat foarte mult pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, la scurt timp după ce au ieșit de la starea civilă, fiul mamei Geta a postat o filmare, alături de o scurtă declarație: „Din noi, unul”.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se pregătesc pentru cununia religioasă

Peste doar câteva zile, pe 27 octombrie, Denisa Coțolan și Iancu Sterp vor ajunge în fața altarului, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Cei doi pun la punct ultimele detalii și așteaptă cu sufletul la gură ziua cea mare.

Citește și:

​Petrecerea se anunță a fi una de pomină, căci, alături de ei, se vor distra sute de invitați. De-a lungul timpului, amândoi au vorbit despre cât de mult își doresc să devină soț și soție și să își întemeieze o familie, spre marea bucurie a mamei Geta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni