• PRO TV
  • Momentul sfâșietor în care o mamă și fiica ei își dau ultima suflare, sub privirile disperate ale fiului de doar 6 ani: „Respiră mami...”

Momentul sfâșietor în care o mamă și fiica ei își dau ultima suflare, sub privirile disperate ale fiului de doar 6 ani: „Respiră mami...”

Momentul sfâșietor în care o mamă și fiica ei își dau ultima suflare, sub privirile disperate ale fiului de doar 6 ani: „Respiră mami...”

O tragedie fără margini a avut loc la Brăila, acolo unde o femeie și fiica ei s-au stins din viață, în urma unui grav accident. Totul s-a desfășurat sub privirile neputincioase ale băiețelului de doar 6 ani, care și-a implorat mama și sora să rămână în viață.

O tragedie fără margini a avut loc pe Drumul European 584, la ieşirea din oraşul Însurăţei, din judeţul Brăila, acolo unde o mamă în vârstă de 38 de ani și fiica ei, în vârstă de doar 3 ani, au murit în urma unui grav accident.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, întreaga familie, formată din patru membri, se aflau în mașina personală, atunci când s-au ciocnit cu putere de remorca unui tractor, care circula pe același sens de mers. În urma izbiturii, autoturismul acestora a fost proiectat pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune cu un alt participant la trafic.

Momentul sfâșietor în care o mamă și fiica ei își dau ultima suflare, sub privirile disperate ale fiului de doar 6 ani

Întreaga scenă s-a desfășurat sub privirile disperate ale soțului femeii și ale fiului lor de doar 6 ani. Cel mic și-a văzut mama și sora cum își dau ultima suflare și a izbucnit în plâns, implorându-le să rămână în viață:

„Odihnească- se în pace!!! Cuvintele băieţelului care pentru mine a cutremurat pământu’ Respiră “mami” şi “Maria”, a povestit tatăl copilului, potrivit Observator.

Cu toate că la fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două.

Apropiații își strigă durerea pe rețelele de socializare

Cu ultimele puteri, apropiații celor două își strigă durerea pe rețelele de socializare:

„Întrebarea este, dacă este un om pe marginea drumului, ce facem? Pietonul, nu are ce căuta ne semnalizat ,cu vestă, pe carosabil, dar, din păcate, se întâmplă să fie ,un biciclist, o căruță, un tractor, etc. eu, am pățit, dar ma ferit Dumnezeu, am evitat o căruță, pe ceață, în ultima secundă, și una noaptea, fiind orbit de o altă mașină care venea din față, în curbă, m-am trezit cu căruță în față, nasol moment, dar trebuie mai multă atenție fraților! Din păcate au pierit două suflete, și acel bărbat, și tată, o să fie marcat pe viață! Dumnezeu să le odihnească, și pe noi, să ne ferească !!!”

„Offf...Doamne ce tragedie....fără cuvinte! Dumnezeu sa-i odihnească în pace!” „Nu învățăm nimic din păcate într o tara unde inconștiența este la nivel maxim. Remorca nesemnalizata, noaptea, vizibilitate redusa, cu familia în masina sau chiar și singur dacă ai fi, circulati cu viteza mai redusa. Chiar și un animal aflat noaptea pe partea carosabila ne poate pune viata în pericol. Din păcate asta este situația nu ne gândim la consecințe apoi realizam ca este prea târziu sa mai putem schimba ceva.”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Foto: Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni