• PRO TV
  • Delia Budeanu a murit cu un mare regret! Ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi intrat în televiziune: „Ăsta a fost adevăratul meu vis”

Delia Budeanu a murit cu un mare regret! Ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi intrat în televiziune: „Ăsta a fost adevăratul meu vis”

Delia Budeanu a murit cu un mare regret! Ce meserie ar fi ales dacă nu ar fi intrat în televiziune: „Ăsta a fost adevăratul meu vis”

Una dintre cele mai cunoscute și iubite personalități ale televiziunii din România a fost, fără îndoială, Delia Budeanu. Crainica s-a stins din viață la vârstă de 78 de ani, lăsând în urma sa o profundă tristețe.

Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute, iubite și respectate crainice ale Televiziunii Române, s-a stins din viață sâmbătă, 19 octombrie 2024.

Cu toate că a devenit, de-a lungul carierei sale, o figură legendară a televiziunii, Delia Budeanu și-a fi dorit să urmeze în viață un cu totul alt drum.

Vocea sa, considerată de un mare profesor de canto din București ca fiind splendidă, Delia Budeanu și-ar fi dorit să strălucească în calitate de cântăreață de operă.

”Vei fi a doua Melba!”, i-a spus profesorul de canto Deliei Budeanu, conform adevarul.ro.

”Nu puteam să-mi plătesc cursurile. Ăsta a fost adevăratul meu vis: să fac canto, operă, să intru în muzică”, a ,mărturisit ea în trecut.

Cu toate acestea, Delia Budeanu și-a ascultat tatăl, care nu și-a dorit ca fiica sa să devină artistă.

„Tata mi-a dat o bogăție incredibilă. Era de o mare forță și vitalitate, trăind într-o stare de sănătate perfectă până la sfârșitul vieții. Părinții îți lasă o avere, și această moștenire m-a ajutat să rămân puternică”, spunea Delia Budeanu.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni