• PRO TV
  • Rochia a transformat-o în cea mai fotografiată vedetă a serii! Zendaya, în cea mai îndrăzneață ținută purtată vreodată în public

Rochia a transformat-o în cea mai fotografiată vedetă a serii! Zendaya, în cea mai îndrăzneață ținută purtată vreodată în public

Rochia a transformat-o în cea mai fotografiată vedetă a serii! Zendaya, în cea mai îndrăzneață ținută purtată vreodată în public

Este considerată o adevărată “fashion icon”, iar cea mai recentă apariție demonstrează încă o dată că Zendaya merită din plin această titulatură! Invitată să o onoreze pe Cher la Rock & Roll Hall of Fame, Zendaya a recreat o celebră ținută a artistei, impresionând cu look-ul său.

Zendaya a prezentat-o pe Cher și i-a adus un omagiu pentru stilul său legendar de-a lungul anilor, purtând o rochie vintage Bob Mackie. Rochia este similară cu una pe care Cher a purtat-o în 1972, tot de la același designer.

Gallery

Law Roach, stilistul Zendayei, a dezvăluit pe Instagram că au decis să aleagă o piesă din arhiva lui Mackie pentru această ocazie, optând pentru o rochie din colecția de toamnă 2001, numită "Foreign Intrigue".

Astfel, Zendaya și-a făcut apariția într-o rochie nude, cu spatele gol, cu bretele subțiri încrucișate. Rochia, brodată manual, este acoperită cu pietre strălucitoare și mărgele aurii și albe, făcând-o să strălucească din cap până-n picioare. Ea a adăugat și trench-ul alb de mătase satinată, brodat cu aceleași ornamente ca și rochia, scrie Vogue.

​Sursa foto: GETTY IMAGES

„Niciun look al Zendayei nu este complet fără o pereche de pantofi Christian Louboutin cu toc înalt — de această dată, un model auriu cu vârf ascuțit. Și, desigur, un omagiu pentru stilul lui Cher trebuie să includă părul lung și drept. Zendaya și-a completat look-ul cu o mulțime de brățări aurii”, explică revista Vogue ținuta Zendayei.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni