• PRO TV
  • O femeie răpită a fost salvată din întâmplare! Polițiștii au oprit mașina în care se afla pentru un control de rutină în trafic

O femeie răpită a fost salvată din întâmplare! Polițiștii au oprit mașina în care se afla pentru un control de rutină în trafic

O femeie răpită a fost salvată din întâmplare! Polițiștii au oprit mașina în care se afla pentru un control de rutină în trafic

O femeie răpită a fost salvată de polițiștii din Zărnești, după un control de rutină în trafic. Incidentul a avut loc, sâmbătă, 19 octombrie 2024, când oamenii legii au oprit un autovehicul pentru verificări de rutină.

În timp ce polițiștii verificau legalitatea documentelor autovehiculului, a conducătorului acestuia, precum și a celor din interiorul vehiculului, o pasageră a cerut ajutor agenților. S-a dovedit că femeia fusese răpită de fostul concubin, pe numele căruia era emis un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie de victimă.

Pasageră din mașină a cerut ajutor, declarând că fusese luată împotriva voinței sale de către fostul concubin.Bărbatul de 35 de ani din Zărnești a fost reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și lipsire de libertate.

Bărbatul a contactat-o telefonic pe femeie și au convenit să se întâlnească într-un parc din Râșnov. Fostul concubin a ajuns la locul întâlnirii cu un autovehicul condus de un prieten. După o dispută, bărbatul a forțat-o să urce în mașină și a condus-o din Râșnov spre Zărnești, unde au fost opriți de poliție.

„În urma probatoriului administrat, după audierile efectuate, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru săvârșirea infracțiunilor de «încalcarea ordinului de protecție» și «lipsirea de libertate în mod ilegal» și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov. La acest moment, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, constituit instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora”, a precizat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov, potrivit bzb.ro.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni