• PRO TV
  • Noi detalii șocante ies la iveală. Liam Payne era „foarte supărat” și se certa cu o femeie misterioasă în holul hotelului cu 3 ore înainte de moartea sa tragică, susține un martor

Noi detalii șocante ies la iveală. Liam Payne era „foarte supărat” și se certa cu o femeie misterioasă în holul hotelului cu 3 ore înainte de moartea sa tragică, susține un martor

Noi detalii șocante ies la iveală. Liam Payne era „foarte supărat” și se certa cu o femeie misterioasă în holul hotelului cu 3 ore înainte de moartea sa tragică, susține un martor

Liam Payne a fost, conform unor martori, văzut certându-se cu o femeie necunoscută în holul hotelului, cu doar trei ore înainte de moartea sa tragică.

Gallery

​Michael Fleischmann, un oaspete al hotelului Casa Sur Palermo din Buenos Aires, susține că l-a văzut pe starul de la One Direction "foarte supărat" în timp ce discuta despre bani în fața altor clienți.

Cine ar fi femeia misterioasă cu care a discutat Liam 

Fleischmann, un american stabilit în Argentina, a declarat pentru ziarul local The Buenos Aires Herald că a observat incidentul în jurul orei 14:00, ora locală. Potrivit lui, cântărețul britanic repeta constant: "Îți voi da 20.000 de dolari doar pentru că pot. Am 55 de milioane de dolari și îmi place să ajut oamenii".

Inițial, Fleischmann nu și-a dat seama că este vorba despre Liam, dar l-a recunoscut ulterior ca fiind bărbatul pe care îl văzuse în holul hotelului, după ce s-a aflat vestea morții sale.

El l-a descris pe artistul în vârstă de 31 de ani ca fiind "un bărbat cu accent englezesc care părea că are o izbucnire nervoasă".

Martorul a adăugat că Liam "părea foarte supărat, agitat, un pic sălbatic, plimbându-se și umblând" i "foarte energizat". Mama lui, Toni, a menționat că starul ar fi strigat, spunând că poate ajuta femeia respectivă.

"Nu știm ce făceau înainte, dar ea părea foarte incomodă, iar el continua să repete aceleași lucruri", a declarat Toni. Cei doi martori au presupus că femeia era probabil o localnică, având în vedere că vorbea în spaniolă și avea un translator lângă ea, care încerca să oprească disputa.

Discuție tensionantă în holul hotelului 

Toni a mai adăugat că holul hotelului era aproape gol în momentul altercației: "Era doar fiul meu, eu, Liam Payne, femeia și personalul." Managerul hotelului a încercat să intervină politicos sau să-l calmeze pe Liam, dar s-a resimțit o atmosferă de anxietate în jur.

Deși discuția a fost doar verbală, cei doi s-au arătat îngrijorați că situația s-ar putea agrava. Michael a menționat că "situația părea cu siguranță foarte tensionată".

Ulterior, mama și fiul s-au retras în camera lor, exact când Liam s-ar fi urcat într-un lift. "El a împins oarecum brațul meu deoparte. Asta a fost ultima dată când l-am văzut", a spus Michael.

După ce au ieșit din lift, au observat femeia misterioasă stând afară și vorbind la telefon. Între timp, autoritățile care investighează moartea tragică a lui Liam au vorbit cu doi martori cheie care ar putea fi printre ultimele persoane care l-au văzut în viață. Starul a decedat după ce a căzut de la balconul hotelului, miercuri după-amiază.

Biroul procurorului din Argentina a declarat că două femei care ar fi fost cu Liam în noaptea dinaintea morții au oferit acum declarații. Se înțelege că ambele femei au părăsit hotelul CasaSur fără el, după ce l-au așteptat în hol miercuri.

Poliția nu a oferit nicio indicație că femeile ar fi fost implicate în moartea starului, dar ele ar putea ajuta la clarificarea evenimentelor din orele anterioare.

Liam se afla în Buenos Aires pentru turneul fostului său coleg de trupă, Niall Horan, când a decedat, căzând de la etajul trei.

Șeful serviciilor de urgență, Alberto Crescenti, a spus că constatările inițiale sugerează că a suferit o fractură de craniu.

Sursă foto: Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni