• PRO TV
  • Prințul Harry riscă să-și piardă copiii și să plătească milioane în cazul unui divorț de Meghan Markle. Detalii surprinzătoare ies la iveală

Prințul Harry riscă să-și piardă copiii și să plătească milioane în cazul unui divorț de Meghan Markle. Detalii surprinzătoare ies la iveală

Prințul Harry riscă să-și piardă copiii și să plătească milioane în cazul unui divorț de Meghan Markle. Detalii surprinzătoare ies la iveală

Meghan Markle și Prințul Harry par mai distanți ca niciodată, iar absența inelului de logodnă de pe degetul ducesei la un eveniment recent a stârnit speculații. Ce ar urma să se întâmple dacă cei doi ar alege să divorțeze?

Gallery

​Faptul că Meghan Markle a participat singură la un eveniment public, fără inelul de logodnă oferit de Harry, a atras atenția experților în regalitate. În plus, Harry a început să fie văzut tot mai des fără Meghan, alimentând zvonurile despre o posibilă separare. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: se apropie finalul relației lor?

În ultimele luni, Harry a fost văzut călătorind singur, iar o sursă a dezvăluit că acesta ar pregăti o „Operațiune de întoarcere” în Marea Britanie, sătul de viața din umbra lui Meghan în California.

Aceasta ar putea fi o strategie de a se reconecta cu vechii prieteni și consilieri pentru a-și relua locul în familia regală.

Între timp, biografa regală Angela Levin a comentat că Harry ar fi obosit de felul în care Meghan încearcă să acapareze toată atenția. De la aparițiile lor în serialul Netflix „Harry și Meghan” și până la cartea lui Harry, „Spare”, relația cu restul familiei regale a fost mereu una tensionată.

Cât l-ar costa pe Harry un divorț de Meghan? Custodia copiilor și milioane de dolari în joc

Dacă divorțul ar deveni realitate, experții sugerează că Harry ar putea pierde custodia celor doi copii, Prințul Archie și Prințesa Lilibet Diana. În plus, Meghan ar cere o sumă impresionantă de 80 de milioane de dolari pentru întreținerea copiilor și a ei. De asemenea, ea ar solicita ca cei mici să rămână în Statele Unite, departe de Marea Britanie.

Deși divorțurile în familia regală britanică nu sunt privite cu ochi buni, istoria a demonstrat că ele nu sunt imposibile. Însă, pentru Meghan, divorțul ar putea însemna pierderea unor privilegii și limitarea rolului său public, un adevărat șoc pentru o femeie care adoră să fie în centrul atenției.

Meghan, care s-a căsătorit pentru a doua oară cu Harry în 2018, nu ar fi prima persoană din familia regală britanică care să treacă printr-un divorț, dar consecințele ar fi, fără îndoială, semnificative.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni