• PRO TV
  • Cheryl Cole, în agonie după moartea lui Liam Payne. Declarații zguduitoare: ”Fiul meu nu o să-și mai vadă tatăl niciodată”

Cheryl Cole, în agonie după moartea lui Liam Payne. Declarații zguduitoare: ”Fiul meu nu o să-și mai vadă tatăl niciodată”

Cheryl Cole, în agonie după moartea lui Liam Payne. Declarații zguduitoare: ”Fiul meu nu o să-și mai vadă tatăl niciodată”

Cheryl Cole a vorbit pentru prima dată de la moartea fostului ei iubit, Liam Payne, care a căzut de la etajul trei al unui hotel din Argentina.

Cheryl (41 de ani) are un fium Bear (7 ani) cu Liam și a vorbit despre durerea pe care o simte pentru copil după moartea tatălui acestuia.

Artista era în juriul X Factor atunci când Liam a devenit cunoscut ca adolescent - cei doi au început o relație romantică în 2016. În 2017, s-a născut Bear, iar Cheryl și Liam s-au despărțit un an mai târziu.

Vineri, Cheryl a postat o imagine cu Bear bebeluș și un emoji cu o inimă frântă.

View this post on Instagram

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)


”Pe măsură ce încerc să trec prin acest eveniment zguduitor, prin durerea de neconceput, aș vrea să vă amintesc tuturor că am pierdut o ființă umană.
Liam nu era doar un stat pop și o celebritate, era un fiu, un frate, un unchi, un prieten drag și tatăl copilului nostru de 7 ani.
Iar acum copilul trebuie să realizeze că n-o să-și mai vadă tatăl niciodată.
Înainte de a lăsa comentarii, întrebați-vă dacă v-ar plăcea ca propriii copii sau familia voastră să le citească.
Vă rog, lăsați-l pe Liam să se odihnească în pace”.


Foto: Getty, Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni