• PRO TV
  • Ronald Gavril, cadou de zeci de mii de euro pentru Anamaria Prodan. Sportivul își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia, indiferent de preț

Ronald Gavril, cadou de zeci de mii de euro pentru Anamaria Prodan. Sportivul își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia, indiferent de preț

Ronald Gavril, cadou de zeci de mii de euro pentru Anamaria Prodan. Sportivul își răsfață iubita ori de câte ori are ocazia, indiferent de preț

Nimic nu este prea scump când vine vorba de Anamaria Prodan, iar Ronald Gavril a băgat adânc mâna în buzunar, pentru a-i face acesteia un cadou. Surpriza l-a costat pe celebrul sportiv peste 40.000 de dolari.

Gallery

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează un cuplu extrem de solid, în ciuda distanței dintre ei. Deși acesta locuiește în Statele Unite ale Americii, iar impresara locuiește la Snagov, reușesc să mențină flacăra aprinsă, iar micile cadouri pe care și le fac unul altuia reprezintă un aspect important.

Anamaria Prodan, cadou de zeci de mii de euro din partea lui Ronald Gavril

Deoarece vrea să își vadă iubita mereu fericită și să își aducă aminte mereu că este lângă ea, Ronald Gavril nu se uită la bani atunci când vrea să o surprindă. Sportivul i-a cumpărat acesteia, de curând un inel în valoare de 4.450 de dolari, dar și un colier cu diamante, achiziționat cu 40.800 de dolari.

Citește și:

​Anamaria Prodan a fost extrem de încântată de cadoul primit și a postat mai multe imagini în timp ce poartă bijuteriile primite. Accesoriile de lux le-au atras atenția inclusiv celor care o urmăresc pe impresară pe rețelele de socializare, fiind bijuterii ce nu pot trece neobservate.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor să se căsătorească

Deși se afișează destul de des în compania lui Ronald Gavril, Anamaria Prodan a ales să țină pentru ea anumite aspecte legate de relație. Cu toate acestea, nu s-a sfiit să recunoască faptul că își dorește să se mărite cu iubitul ei, însă niciunul nu grăbește lucrurile și lasă totul să vină de la sine.

Citește și:

„Eu pot să îmi aleg, în fiecare secundă, orice bărbat din Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Acum, sunt fericită. Asta e tot ce contează. Pregătim totul ca la carte de data asta. A treia oară este mereu cu noroc, ca trifiul cu trei petale, nu?”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni