• PRO TV
  • Tostogan’S a lansat piesa „Unde apune soarele”. Reacția fanilor: „Ce frumos, l-am pus pe repeat”

Tostogan’S a lansat piesa „Unde apune soarele”. Reacția fanilor: „Ce frumos, l-am pus pe repeat”

Tostogan’S a lansat piesa „Unde apune soarele”. Reacția fanilor: „Ce frumos, l-am pus pe repeat”

„Unde apune soarele” este mai mult decât numele celei mai noi piese lansate de către Tostogan'S. Statement-ul muzical pe care artistul îl face reprezintă o stare specială, un loc, o bucățică din viață personală, dar și un mesaj puternic ce se ascunde în spatele versurilor.

Gallery

„Am scris această piesă inspirandu-mă din viața mea. M-am născut și am crescut în Republica Moldova, țară pe care o am mereu în suflet. Cu timpul, cariera muzicală m-a dus spre Vest, aici am găsit râurile luminoase și câmpiile roditoare ale vieții și sunt sigur că dacă nu vom avea garduri, fiecare dintre noi le vom găsi. P.S.: Unde apune soarele apar și stelele!", mărturisește artistul și compozitorul Andrei Tostogan, potrivit catmusic.ro.

Andrei semnează muzică și versurile piesei.

De-a lungul timpului, Tostogan'S a lansat numeroase piese precum „Nu erai”, „Aprinzi”, „Vinovat”, „Hopa hopa” (alături de Lora), „Hai dă”, „Mireasa”. În 2017 s-a născut proiectul Tostogan’S și prima piesă „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. De-a lungul timpului, artistul a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă cu un refren „molipsitor”, iar alături de Runa și Kaira a lansat „Cântec pentru țară”. A făcut echipă și cu Noaptea Târziu pentru „La inimă îmi ești manea”, o piesă parodie ce scoate în evidență cu mult umor experiențele prin care trecem atunci când nu știm cum să abordăm persoana de care suntem atrași.

Reacțiile nu s-au lăsat prea mult așteptate. Fanii se arată, pur și simplu, fermecați de noua piesă:

„Ce frumos, l-am pus pe repeat”;

„Super !!! De când așteptam așa ceva..... !”;

„Felicitări. Superbă piesa;

„Felicitări, Andrei! O piesă superbă, cu un vibe special care îți creează emoții puternice!;

„Melodie pentru sănătatea sufletului meu! Felicitari!”.

Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. El este fratele artistei Katy Rain.

Sursă foto: Instagram/ tostogans

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni