• PRO TV
  • Despărțire în showbizul din România! Doi dintre cei mai urmăriți influenceri și-au spus adio, după câteva luni de relație: „Relațiile ‘perfecte’ pe care le vedeți online nu sunt așa și în realitate”

Despărțire în showbizul din România! Doi dintre cei mai urmăriți influenceri și-au spus adio, după câteva luni de relație: „Relațiile ‘perfecte’ pe care le vedeți online nu sunt așa și în realitate”

Despărțire în showbizul din România! Doi dintre cei mai urmăriți influenceri și-au spus adio, după câteva luni de relație: „Relațiile ‘perfecte’ pe care le vedeți online nu sunt așa și în realitate”

O nouă despărțire zguduie showbizul din România! Doi dintre cei mai urmăriți influenceri de pe TikTok și-au spus adio, după câteva luni de relație.

Gallery

Miruna Rumina și Iustin Chiroiu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de pe TikTok-ul românesc, cei doi cunoscându-se la un eveniment monden, în urmă cu mai bine de un an. La scurt timp după întâlnire, influencerii au decis să își acorde o șansă și au început o relație amoroasă, care a durat câteva luni. 

Din păcate însă, în urmă cu puțin timp, cei doi au anunțat că au ales să meargă pe drumuri separate. Această veste i-a întristat pe fanii lor, care se așteptau la o cerere în căsătorie, nu la o despărțire.

„Eu și Miruna nu mai formăm un cuplu de ceva timp. Relațiile ‘perfecte’ pe care le vedeți online nu sunt așa și în realitate. A noastră a fost, eu zic de restul! Pur și simplu ne dorim lucruri diferite de la viață, așa că am hotărât de comun acord să mergem pe drumuri separate. Nu știam dacă să facem acest lucru public, dar ne-am dat seama că suntem datori să anunțăm și treaba asta din moment ce ne-am afișat atâta timp împreună. Și după ce m-ați ‘pârât’ la ea de pe conturi anonime că am mers în club acum o săptămână, mi-am dat seama că trebuia să vă spunem mai devreme. Apreciem grija oricum.”, a scris Iustin Chiroiu pe Instagram.

Miruna a postat și ea, de asemenea, anunțul separării, în cadrul unui InstaStory.

„Hei, prieteni! M-am tot gândit dacă să facă story-ul acesta sau nu, dacă e necesar sau nu și până la urmă, am ajuns de comun acord, și eu, și Iustin, că ar fi cazul să vă spunem că ne-am despărțit. Mă gândeam că story-ul acesta o să fie cringe, dar până la urmă cum m-am postat până acum, așa vă zic și că ne-am despărțit. Aia e, se mai întâmplă și la case mai mari. Noi în continuare ne susținem reciproc. Eu consider că este foarte amuzant, talentat și așa mai departe. Și el consideră același lucru despre mine că altfel mă supăr. Am rămas în termeni super ok. Am mai primit mesaj de la voi în care spuneați că ne-ați văzut singurei. E ok pentru că eram despărțiți. Am așteptat întâi să fim noi bine cu noi și, ulterior, să vă spunem și vouă. Atât am vrut să anunț pentru că simțeam o responsabilitate și eu, și Iustin și așa ni se pare normal. Am intrat împreună în asta, ieșim împreună din asta.”, a spus Miruna Rumina pe pagina ei de Instagram.

Miruna Rumina, pe numele ei real Miruna Ioana Gherasim, a devenit cunoscută pentru activitatea ei în mediul online, iar de ceva timp are propria emisiune la postul de radio Pro FM.

La rândul lui, Iustin Chiroiu a cucerit internauții pe TikTok, acolo unde postează videoclipuri amuzante. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni