• PRO TV
  • Cum sună piesa „Tratament”, lansată de Erika Isac în colaborare cu RENVTO și BLANCO

Cum sună piesa „Tratament”, lansată de Erika Isac în colaborare cu RENVTO și BLANCO

Cum sună piesa „Tratament”, lansată de Erika Isac în colaborare cu RENVTO și BLANCO

„Tratament” reprezintă prima colaborare între trei dintre cei mai promițători artiști ai noii generații: RENVTO, Erika Isac și BLANCO.

Gallery

​Această piesă are toate șansele să devină un hit, scriu fanii pe paginile de socializare. Vocea puternică a Erikăi Isac se îmbină perfect cu stilul distinctiv al lui RENVTO și BLANCO, rezultând un single fresh, care rămâne în minte încă de la prima ascultare.

Muzica și versurile, create de cei trei artiști, surprind lupta cu demonii interiori în fața ispitei, iar videoclipul cinematografic adaugă o dimensiune vizuală impresionantă, completând povestea muzicală cu imagini puternice și simbolice.

RENVTO și-a construit cariera ca producător și compozitor pentru numeroși artiști de succes, care au dominat topurile muzicale de-a lungul timpului. A colaborat cu nume precum Lino Golden, Jo Klass, Azteca, Marko Glass și Bvcovia, contribuind la hituri precum „Cobain”, „Seria 7”, „Pale Mande”, „Design” și „Mamaia Bici”. După succesul pieselor „Necesar” și „In The Light” alături de Mario Fresh, artistul a lansat și single-uri de succes precum „Atmosfera” (în colaborare cu Yni Sebi) și „Patron” (alături de Alex Velea și BlvckMatias)

Recent, Erika Isac a lansat piesa „Boo Hoo”, care tinde să ne amintească de Halloween. Cu imaginile care par desprinse dintr-un film de groază, artista își propune să atragă din nou atenția asupra unei probleme majore din societate- violenței asupra femeilor.

Sursă foto: Instagram/ Erika Isac

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni