• PRO TV
  • EXCLUSIV! Cătălina Grama, despre schimbările prin care trece personajul său, Magda, în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „O să fie așa cum nu vă așteptați”

EXCLUSIV! Cătălina Grama, despre schimbările prin care trece personajul său, Magda, în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „O să fie așa cum nu vă așteptați”

EXCLUSIV! Cătălina Grama, despre schimbările prin care trece personajul său, Magda, în noul serial VOYO Original TĂTUȚU': „O să fie așa cum nu vă așteptați”

Cătălina Grama a făcut dezvăluiri inedite despre personajul său din noul serial VOYO Original TĂTUȚU', care are premiera sâmbătă, 19 octombrie, pe VOYO. Dând timpul în urmă cu 20 de ani, fanii serialului „Clanul” vor avea ocazia să cunoască o nouă versiune a Magdei, soția lui Bebe Măcelaru.

Gallery

Cătălina Grama, Jojo, cea care a dat viață personajului Magda, cea de-a doua soție a lui Bebe Măcelaru, în serialul „Clanul”, ne-a oferit în exclusivitate detalii despre personajul său. Oamenii vor putea vedea din 19 octombrie o nou versiune a Magdei, în serialul „TĂTUȚU'”, care va fi disponibil exclusiv pe VOYO.

Dând timpul în urmă cu două decenii, cum va fi întâlnirea dintre Magda și Bebe Măcelaru?

„O să fie așa cum nu vă așteptați, o să fie ceva inedit, simplu. Nu vreau să zic despre ce o să fie vorba. Hodoronc-tronc, ca să zic așa. Și iată că s-au întâlnit și Bebe cu Magda, la un moment dat.”

Jojo a mărturisit că producția TĂTUȚU' este un produs revoluționar, cu o tehnologie care nu s-a mai folosit până acum în producția de seriale, iar fanii nu trebuie să rateze noul serial VOYO Original.

„Merită să intrați pe VOYO ca să vedeți TĂTUȚU', pentru că este un produs revoluționar, cu o tehnologie care nu s-a mai folosit până acum, în ceea ce privește producția de seriale, și aici mă refer la partea digitală, la faptul că mulți dintre noi am întinerit subit. Scenariul este excepțional, poartă semnătura lui Anghel Damian și a Liei Bugnar. Distribuția o știți cu toții, sunt numai actori valoroși. Clanul este făgăduința faptului că TĂTUȚU' este un serial care merită urmărit cu toată încrederea”, a mai spus Cătălina Grama.

Serialul  TĂTUȚU' va fi disponibil din 19 octombrie, pe VOYO.

 Sursă foto: PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni