• PRO TV
  • Cum a început povestea de dragoste dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Artiștii au aniversat, recent, doi ani de la cununia religioasa: „S-a lăsat foarte greu”

Cum a început povestea de dragoste dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Artiștii au aniversat, recent, doi ani de la cununia religioasa: „S-a lăsat foarte greu”

Cum a început povestea de dragoste dintre Codruța Filip și Valentin Sanfira. Artiștii au aniversat, recent, doi ani de la cununia religioasa: „S-a lăsat foarte greu”

Codruța Filip și Valentin Sanfira trăiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasă și formează o echipă minunată atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi au povestit, de curând, cum s-au cunoscut.

Gallery

În urmă cu doi ani, Codruța Filip și Valentin Sanfira au făcut cununia religioasă, însă prima dată s-au văzut în urmă cu șase ani. O invitație i-a adus împreună și, de atunci, au fost de nedespărțit.

Cum s-au cunoscut Codruța Filip și Valentin Sanfira

În urmă cu șase ani, Codruța Filip și Valentin Sanfira au fost invitați să participe la o emisiune, scopul fiind acela de a-i face o surpriză Laurei Lavric. Deși amândoi cântau cu fiul acesteia, nu se cunoșteau personal.

Cântărețul de muzică populară a recunoscut că, încă de când a văzut-o prima oară, Codruța i-a atras atenția, dar a avut ceva de muncă până a reușit să o convingă să îi dea o șansă.

„S-a lăsat foarte greu. Vreau să-ți spun că, în emisiune, mi-a plăcut mult de ea, mi-a plăcut energia ei. Eu am venit sunt foarte stresat, supărat. Atunci, filmam la două emisiuni în paralel, iar, în momentul în care am ajuns în culise, unde ne schimbam, eram îmbrăcat, îmi puneam doar brâul, am intrat și am făcut cunoștință cu toată lumea. Nu o știam, nu o văzusem niciodată. Eu m-am dus, dar nu o cunoșteam”, a spus Valentin Sanfira, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Motivele pentru care Codruța Filip ar divorța de Valentin Sanfira

Deși au o relație extrem de frumoasă, artista a recunoscut că există, totuși, două lucruri peste care nu ar putea trece. Violența domestică și infidelitatea sunt greșelile care o vor face, cu siguranță, să pună punct, dacă așa ceva se va întâmpla.

„Oricât aș iubi de mult, și iubesc enorm, nu aș putea să trec niciodată peste înșelat. Nicioadă, sincer spun! Nu aș putea. Sunt foarte sinceră. Plus violență domestică. Nu aș putea să trec nici peste asta”, a declarat soția lui Valentin Sanfira, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni