• PRO TV
  • Horoscop zilnic 20 octombrie 2024. Fecioarele au parte de tensiuni în viața de cuplu, Scorpionii primesc un sprijin financiar

Horoscop zilnic 20 octombrie 2024. Fecioarele au parte de tensiuni în viața de cuplu, Scorpionii primesc un sprijin financiar

Horoscop zilnic 20 octombrie 2024. Fecioarele au parte de tensiuni în viața de cuplu, Scorpionii primesc un sprijin financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 20 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi, cu Luna în tranzit prin zodia Gemeni, vei fi foarte direct în comunicare. Atenție să nu scapi unele informații, pentru că pe urmă va fi mai greu să îndrepți o situație! În partea a doua a zilei, s-ar putea să-ți faci un plan de cum să abordezi o chestiune financiară la serviciu.

Taur

Astăzi, te preocupă situația financiară și poți purta niște discuții cu partenerul de cuplu, să vă sfătuiți într-o situație. Pe de altă parte, s-ar putea să faci niște cheltuieli mai mari ca să ieși din zona de confort. Este o zi bună să-ți exprimi sentimentele și să faci planuri de viitor, să-ți consolidezi relația.

Gemeni

Cu Luna în tranzit prin zodia ta vei fi foarte comunicativ, însă destul de sensibil la critici sau la reproșuri. Recomandarea astrelor este să nu dai înapoi dacă este nevoie să-ți exprimi o opinie sau să-ți susții o cauză. S-ar putea să ai informații de la serviciu, care să te îngrijoreze.

Rac

Recomandarea de astăzi este să nu te stresezi din lucruri, care nu depind de tine și să stai departe de persoanele care-ți consumă energia și cu care nu reușești să intri pe aceeași lungime de undă. S-ar putea să te preocupe un proiect de la serviciu și cauți, în partea a doua a zilei, să faci un plan de abordare a șefilor.

Leu

Astăzi, s-ar putea să vrei să te împaci cu un prieten sau să discuți despre un proiect, să-ți faci planuri de viitor. Atenție dacă ți se propune implicarea într-o cauză umanitară, pentru că este posibil să găsești greu sprijin financiar, iar de unul singur să nu reușești! Pe de altă parte, evită împrumuturile pentru investiții în casă! Așteaptă să strângi niște bani și pe urmă caută să rezolvi.

Fecioară

Astăzi este posibil să fii în centrul atenției, să te remarci, să-ți susții cu tărie convingerile. În raport cu partenerul de cuplu pot să apară unele tensiuni, însă vei fi foarte convingător în comunicare și vei reuși să-l convingi că ai dreptate într-o chestiune relațională.


Balanță

Astăzi este posibil să te gândești cum să-ți administrezi banii pentru a rezerva un sejur, să pleci într-o călătărie, să cumperi niște bilete de avion. Te afli pe aceeași lungime de undă cu partenerul în ce privește destinația, așa că totul va merge ca pe roate.


Scorpion

Posibil astăzi să primești sprijin financiar de la partener sau de la familie. După mai multe negocieri și discuții, reușești să obții ce ți-ai propus, iar lucrurile se vor aranja cum este mai bine pentru toată lumea. În partea a doua a zilei, ai niște revelații legate de casă, familie și spațiul de locuit, de o mutare sau administrarea unor bunuri.

Săgetător

Astăzi, cu Luna în tranzit prin casa relațiilor, poți profita să stai de vorbă cu partenerul și să găsești o soluție sau o cale de mijloc la o problemă de familie sau care vizează casa și spațiul de locuit. Dacă apar discuții mai tensionate, recomandarea este să amâni sau să eviți subiectele sensibile.

Capricorn

Luna traversează zodia Gemeni, respectiv casa muncii și activităților gospodărești. Prin urmare, s-ar putea să-ți rezervi partea a doua a zilei să pregătești o strategie, un plan profesional, să te remarci sau să cauți să te înțelegi mai bine cu colegii.

Vărsător

Astăzi este posibil să primești o ofertă de colaborare sau chiar serviciu prin intermediul unui prieten, în care să poți să-ți pui mai mult în valoare abilitățile. În partea a doua a zilei, ar trebui să te abții să mergi la cumpărături, pentru că ai tendința să depășești cu mult bugetul. Mai mult de atât, să fie nevoie să reduci bugetul perioadei următoare.

Pești

Astăzi este posibil să apară discuții cu familia pe chestiuni mai vechi, de principii și viziuni diferite. Sunt de evitat reproșurile, mai ales că ai tendința să exagerezi. Sunt șanse de găsire a unor soluții și împăcări, dar este nevoie de un compromis.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni