• PRO TV
  • Horoscop zilnic 19 octombrie 2024. Balanțele au parte de o situație de cumpănă, Gemenii sunt răscoliți de un secret

Horoscop zilnic 19 octombrie 2024. Balanțele au parte de o situație de cumpănă, Gemenii sunt răscoliți de un secret

Horoscop zilnic 19 octombrie 2024. Balanțele au parte de o situație de cumpănă, Gemenii sunt răscoliți de un secret

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 19 octombrie 2024.

Berbec

Luna și Uranus formează astăzi un aspect strâns în zodia Taur și este posibil să ai șanse de creștere a veniturilor sau poate fi vorba de un câștig neașteptat. De asemenea, faci cheltuieli neprevăzute, dar nu vei regreta. Poți materializa un vis și ai mai mare încredere în tine, că lucrurile se vor rezolva în favoarea ta.

Taur

Conjuncția care se formează astăzi între Lună și Uranus, planeta imprevizibilului, în zodia ta, vine să-ți aducă multă energie spontană și timp petrecut în compania unei persoane dragi. De asemenea, ești entuziasmat și primești aprecieri. Poți face lucruri pe care nu le faci în mod obișnuit.

Gemeni

Uranus, planeta imprevizibilului, și Luna formează astăzi un aspect strâns în casa subconștientului, frământărilor și trecutului și este posibil să reiei legătura cu o persoană din trecut, să te bulverseze o amintire. De asemenea, poți descoperi un secret, care să te răscolească.

Rac

Astăzi este posibil să te întâlnești cu prietenii, să puneți la cale planuri, să ai parte de experiențe sau să întâlnești persoane, care să-ți schimbe perspectiva asupra viitorului. Planurile tale se bucură de succes și în perioada următoare ai parte de oportunități de creștere.

Leu

Sfera carierei și imaginii este astăzi activată de aspectul strans dintre Uranus, planeta imprevizibilului, și Lună. Te poți afirma, să ai mai multă încredere în forțele tale, fiind susținut de partener. De asemenea, îți poți atinge un obiectiv și vei apela la relații și la toate resursele de care dispui.

Fecioară

Astăzi, s-ar putea să primești sfaturi utile, să te bazezi pe sprijinul unor persoane care doresc să te îndrume și să-ți deschidă o altă cale profesională. De asemenea, poți avea revelații, care-ți pot schimba viziunea despre viață și viitor. Dacă te afli într-o călătorie, s-ar putea să apară evenimente neașteptate și provocări.

Balanță

Posibil astăzi să ai nevoie de ajutor, un sfat, iar recomandarea astrelor este să te înconjori de persoane pozitive și optimiste dacă simți că nu poți face față unei situații neașteptate. Atenție la artificii financiare, pentru că registrul astral stă sub semnul imprevizibilului!

Scorpion

Luna și Uranus, planeta imprevizibilului, formează un aspect strâns în casa relațiilor și parteneriatelor profesionale. Prin urmare, te poți aștepta la surprize din partea perechii de viață, dar și de la cei cu care lucrezi. Registrul astral te apropie de partener, iar în sfera profesională poți purta niște negocieri avantajoase.

Săgetător

Astăzi este posibil să primești vești neașteptate de la colegi, de la serviciu sau un prieten/ fost coleg cu care te întâlnești întâmplător să te invite să te alături unui proiect. Din punct de vedere al sănătății ai mai multă nevoie de odihnă.

Capricorn

Dacă ești părinte, astăzi te bucuri de conversații plăcute cu copiii, dacă faci parte dintr-un cuplu, faci declarații de iubire neașteptate sau primești la rândul tău declarații. De asemenea, s-ar putea ivi un moment prielnic să lămurești o situație, să-ți exprimi direct sentimentele.

Vărsător

Astăzi este posibil să apară evenimente neașteptate în planul vieții de familie, să fie nevoie să scoți niște bani să repari ceva în casă sau să înfrumusețezi spațiul de locuit. În relațiile cu familia pot să apară situații care să dea peste cap niște planuri.

Pești

Astăzi se activează casa comunicării și interacționării cu ceilalți, ești vesel, comunicativ și te bucuri de fiecare conversație purtată. Ești foarte deschis și dezinvolt și acest lucru te ajută în relațiile cu ceilalți, dar și-n exprimarea opiniilor în diferite contexte. S-ar putea să ai parte și de vești neașteptate sau decizii îndrăznețe.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni