• PRO TV
  • S-a aflat cât costă o noapte de cazare la hotelul unde Liam Payne a murit! Ce sumă ar fi scos artistul din buzunar pentru această vacanță

S-a aflat cât costă o noapte de cazare la hotelul unde Liam Payne a murit! Ce sumă ar fi scos artistul din buzunar pentru această vacanță

S-a aflat cât costă o noapte de cazare la hotelul unde Liam Payne a murit! Ce sumă ar fi scos artistul din buzunar pentru această vacanță

Liam Payne și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, în Buenos Aires. Artistul a căzut de la etajul trei al hotelului la care era cazat. Cât ar fi plătit fostul component al trupei One Direction pentru o noapte de cazare?

Gallery

Vacanța care l-a costat viața pe Liam Payne

Celebrul cântăreț Liam Payne s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al hotelului la care era cazat, CasaSur Palermo din Buenos Aires.

Artistul britanic s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise și a alcoolului atunci când a căzut de la balconul camerei sale de hotel. Când paramedicii au ajuns la fața locului, Liam Payne era deja mort, astfel au constatat decesul.

Înainte de sfârșitul tragic, fostul membru al trupei One Direction a fost în vacanță cu iubita lui în Buenos Aires. Cei doi au fost cazați la un hotel de lux, ba chiar a trimis și un snap de acolo, în care făcea câteva glume.

Hotelul în care Liam Payne s-a stins din viață este un loc potrivit pentru relaxare. Politica hotelului impune un sejur de șapte zile, pentru a putea face o rezervare. O noapte de cazare variază între 1500-2000 de lei, potrivit wowbiz.ro.

Acum, o lume întreagă îl plânge pe legendarul Liam Payne, membrii trupei One Direction au transmis un mesaj sfâșietor în memoria bunului lor prieten și coleg.

„Suntem complet devastați de vestea trecerii în neființă a lui Liam. Cu timpul și când vom fi în stare vom avea mai multe de spus. Dar momentan, o să ne dăm timp să procesăm pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit sincer. Amintirile pe care ni le-am creat împreună vor rămâne cu noi pe vecie. Pentru moment, gândurile noastre se îndreaptă către familie, prieteni și toți fanii care l-au iubit odată cu noi. O să-ți simțim lipsa teribil de tare. Te iubim, Liam – Louis, Zayn, Niall și Harry”, au transmis cei din trupa One Direction.

Sursă foto: Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni