• PRO TV
  • Ultimele imagini cu Liam Payne în viață. Un martor, care i-a făcut o fotografie, spune în ce stare l-a văzut înainte de sfârșitul tragic: „Pur și simplu nu părea real”

Ultimele imagini cu Liam Payne în viață. Un martor, care i-a făcut o fotografie, spune în ce stare l-a văzut înainte de sfârșitul tragic: „Pur și simplu nu părea real”

Ultimele imagini cu Liam Payne în viață. Un martor, care i-a făcut o fotografie, spune în ce stare l-a văzut înainte de sfârșitul tragic: „Pur și simplu nu părea real”

Un oaspete de la hotelul din Buenos Aires, unde a fost cazat Liam Payne, susține că a văzut ultimele momente de viață ale lui Liam Payne, înainte de căderea sa fatală de la balcon.

Brett Watson, din Chicago, care stătea și el la Hotelul Casa Sur Palermo din Buenos Aires, declară că l-a văzut de mai multe ori prin hotel pe fostul star de la One Direction și i-a făcut chiar și o poză în hol. VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS

Gallery

​​Watson, în vârstă de 34 de ani, a povestit cum a reacționat la vestea tragică, la un post de televiziune. Când a fost întrebat ce i-a trecut prin minte, Watson a spus ITV News : „Nu părea real. Aproape că a trebuit să te ciupești pentru a înțelege și a procesa ceea ce vezi”

Pentru el a fost un șoc, mai ales că mai devreme îi făcuse cântărețului o poză în holul hotelului.

​Potrivit lui Watson, artistul părea tulburat cu câteva minute înainte de a muri. „Părea să leșine în hol înainte să fie dus înapoi în camera lui”.

El spune că personalul hotelului ar fi dat și un apel la 911,miercuri, pentru a cere ajutor în legătură cu un oaspete care se comportă neregulamentar, scrie thesun.co.uk

​Mai multe filmulețe postate pe TikTok, îl arată pe artistul de la One Direction cum se întâlnește cu fanii la Buenos Aires, înainte de căderea fatală de miercuri - despre care poliția crede că ar putea fi legată de consumul de droguri și alcool.

@sidestreetmalta

A video has surfaced showing singer Liam Payne meeting a superfan just moments before his tragic death. In the video, the fan emotionally tells Payne that he “saved his life” and reveals matching tattoos inspired by the artist’s own ink. The encounter took place in Argentina, where Payne was visiting. Shortly after, Payne, 31, tragically died after falling from a three-story balcony.

♬ original sound - SideStreet

Sursă foto:Getty, captură video The Sun, Instagram/ Liam Payne

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni