• PRO TV
  • Mama lui Harry Styles, reacție sfâșietoare după moartea lui Liam Payne! Ce a postat Anne Twist pe rețelele de socializare: „Doar un băiat...”

Mama lui Harry Styles, reacție sfâșietoare după moartea lui Liam Payne! Ce a postat Anne Twist pe rețelele de socializare: „Doar un băiat...”

Mama lui Harry Styles, reacție sfâșietoare după moartea lui Liam Payne! Ce a postat Anne Twist pe rețelele de socializare: „Doar un băiat...”

Mama lui Harry Styles, Anne Twist, a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, după moartea subită a lui Liam Payne. Aceasta îl cunoștea de pe vremea când era doar un adolescent și a fost șocată să afle ceea ce i s-a întâmplat.

Gallery

​Liam Payne, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din lume, s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel Buenos Aires, localizat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo. Moartea subită a acestuia a adus multă suferință în sufletele celor care l-au cunoscut, dar mai ales în inimile foștilor membri One Direction. 

​Mama lui Harry Styles, reacție sfâșietoare după ce Liam Payne a murit

Mama lui Harry Styles a oferit o primă reacție cu privire la moartea cutremurătoare a lui Liam Payne. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie care ilustrează o inimă frântă și a scris la descrierea imaginii: „Doar un băiat...”.

View this post on Instagram

A post shared by Anne Twist (@annetwist)

Postarea s-a viralizat rapid în mediul online, iar fanii trupei One Direction au postat sute de mesaje de regret, în secțiunea de comentarii.

Imagini șocante din camera de hotel a lui Liam Payne! Ce a făcut fostul membru al trupei One Direction înainte să moară

La scurt timp după decesul lui Liam Payne, în spațiul public au apărut din ce în ce mai multe informații cu privire la ultimele clipe din viața lui, inclusiv imagini din camera sa de hotel.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI DIN CAMERA DE HOTEL A LUI LIAM PAYNE

Se pare că, odată intrați în camera lui Liam, oamenii legii au descoperit un televizor spart, mai multe ambalaje din folie de aluminiu, o lumânare și pahare de șampanie. 

Astfel, se pare că artistul consumase atât băuturi alcoolice, cât și droguri, înainte de a muri.

Foto: TikTok, Getty Images, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni