• PRO TV
  • Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro. Modelul este unicat în România, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate: „Eu sunt femeie de rate? E cash”

Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro. Modelul este unicat în România, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate: „Eu sunt femeie de rate? E cash”

Andreea Tonciu și-a cumpărat bolid de 700.000 de euro. Modelul este unicat în România, dar fanii sunt convinși că a luat-o în rate: „Eu sunt femeie de rate? E cash”

Andreea Tonciu se află, din nou, în mijlocul unei controverse, după ce s-a lăudat, pe contul său de Instagram, cu noua mașină. Automobilul este unul de lux, iar prețul depășește o jumătate de milion de euro.

Gallery

Spui Andreea Tonciu, spui lux și opulență. Fosta conurentă ”Survivor All Stars” și-a achiziționat o nouă mașină, pe care nu a vrut să o țină departe de ochii fanilor. Cu toate acestea, unii sunt convinși că nu și-a permis suma, alegând să o achite în rate.

Andreea Tonciu și-a cumpărat mașină de 700.000 de euro

Andreea Tonciu a luat foc atunci când a fost întrebată dacă bijuteria pe patru roți a fost cumpărată cu banii jos sau în rate. Din cauza prețului foarte mare pe care îl are, unele persoane au avut câteva semne de întrebare, pe care vedeta le-a spulberat imediat.

„Eu cred că tu mă iei pe mine la mișto! Eu sunt femeie de rate? E cash. Nu vezi ce ceas și ce inel am pe mână? Sunt unică în România”, i-a raspuns fosta asistentă TV.

Citește și:

​Prețul mașinii, un Brabus 900 Rocket, pornește de la 500.000 de euro, dar poate crește semnificativ, în funcție de dotările alese.

Andreea Tonciu și-a dorit foarte mult acest model

În cadrul unui interviu, Andreea Tonciu a recunoscut că a pus ochii pe acest model încă de când l-a văzut pe străzile din Dubai și nu s-a lăsat până nu a fost a ei. 

„Am luat mașina din reprezentanță de la Mercedes. Eu am fost mai mult timp plecată în Dubai și am văzut o mașină ca aceasta acolo. De când am văzut-o, am spus că aș vrea și eu una la fel, să fiu unicată.

Citește și:

Toată lumea știe că mie îmi place să fiu unică, să nu mai aibă nimeni ce am eu. A trebuit să aștept 4 luni după ea, pentru că a stat în Germania, la tunning. Mie nu îmi place să vorbesc despre prețuri, dar oamenii care cunosc mașinile își dau seama de cât costă o astfel de mașină. Am ieșit cu ea prin oraș, toată lumea se uită la mașină”, a mai spus Andreea Tonciu, conform Cancan.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni