• PRO TV
  • Noi detalii șocante din procesul lui Sean “Diddy” Combs! Ce făcea rapperul, de fapt, cu uleiul pentru bebeluși

Noi detalii șocante din procesul lui Sean “Diddy” Combs! Ce făcea rapperul, de fapt, cu uleiul pentru bebeluși

Noi detalii șocante din procesul lui Sean “Diddy” Combs! Ce făcea rapperul, de fapt, cu uleiul pentru bebeluși

Ies la iveală informații halucinante din procesul lui Sean „Diddy” Combs, acuzat și arestat pentru trafic sexual! Ce făcea rapperul american cu cantitățile uriașe de ulei pentru bebeluși

Gallery

Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, se află acum în spatele gratiilor, acuzat fiind de şantaj şi infracțiuni sexuale. Mogulul hip hop a fost dat în judecată de mai multe persoane care au susținut că au fost supuse de către acesta la abuzuri fizice și sexuale.

În timpul perchezițiilor din casele lui Diddy din Los Angeles și Miami, forțele de ordine au găsit narcotice, trei arme AR-15 cu seria ștearsă și mai bine de 1000 de sticle cu ulei de bebeluș și lubrifiant despre care se spune că erau provizii pentru petrecerile Freak Off.

Uleiul pentru bebeluși al lui Sean “Diddy” Combs ar fi fost amestecat cu „drogul violului” pentru a-și subjugă victimele, conform unui proces intentat împotriva mogulului muzical.

„Combs avea o preferință deosebită pentru utilizarea drogului popular pentru viol, Rohypnol sau GHB”, se afirmă în dosarul din 14 octombrie, „pentru a comite acte odioase de violență sexuală și viol asupra nenumăratelor victime.”

Combs amesteca uleiul pentru bebeluși cu GHB „astfel încât drogul să fie absorbit prin pielea victimei și să fie mai ușor să profite de ea, să o exploateze și să o agreseze.”

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni