• PRO TV
  • Fiica Oanei Roman câștigă proprii bani, la doar zece ani. Isabela a decis să își folosească economiile în scopuri caritabile: „I-am spus să fie mândră de numele și familia ei”

Fiica Oanei Roman câștigă proprii bani, la doar zece ani. Isabela a decis să își folosească economiile în scopuri caritabile: „I-am spus să fie mândră de numele și familia ei”

Fiica Oanei Roman câștigă proprii bani, la doar zece ani. Isabela a decis să își folosească economiile în scopuri caritabile: „I-am spus să fie mândră de numele și familia ei”

Oana Romna este o mamă mândră, deoarece fiica ei, Isabela, câștigă proprii bani, la doar zece ani. Deoarece este o mare realizare pentru cineva de vârsta ei, fiica lui Petre Roman i-a oferit mai multe sfaturi prețioase în acest sens.

Gallery

Oana Roman este conștientă de impactul pe care numele său de familie îl are și, tocmai din acest motiv, o pregătește pe fiica sa pentru lucrurile prin care va trece din cauza acestui aspect.

Fiica Oanei Roman are propriul salariu

Oana Roman se ocupă cu foarte mare atenție de fiica ei și se asigură că aceasta are parte de tot ceea ce este mai bun, în special când vine vorba de educație. A învățat-o să fie responsabilă, iar acest lucru i-a adus un contract de imagine pentru care este și plătită.

Deși copiii de vârsta ei sunt tentați să își cumpere tot felul de lucruri, Isabela preferă să economisească, lucru ce a impresionat-o pe mama sa, care este extrem de mândră de realizările acesteia pe plan profesional.

Citește și:

„Îşi pune bani deoparte, pentru că şi câştigă bani. Nu am expus-o şi nici n-am implicat-o în campanii, dar am avut un client care m-a întrebat dacă Isa vrea să facă parte din campanie. (…) A fost de acord. Are bugetul ei, are salariu. Îşi pune bani deoparte”, a spus Oana Roman, conform Unica.

Isabela a cumpărat haine pentru copiii nevoiași

Un alt motiv de bucurie pentru Oana Roman este reprezentat de generozitatea de care fiica ei dă dovadă. Isabela câștigă proprii bani și de pe urma tablourilor pe care le vinde, iar o mare parte din banii obținuți a decis să îi folosească în scop caritabil.

A cumpărat haine și încălțăminte pentru mai mulți copii fără posibilități financiare, iar suma rămasă a folosit-o în vacanță, pentru a achita șezlongurile și consumația.

Citește și:

„Anul trecut, a făcut vernisajul cu tablourile ei, iar, din banii pe care i-a câştigat, 70% i-a folosit pentru a cumpăra haine şi încălţăminte pentru copiii dintr-un sat de lângă Bucureşti. A încălţat Isa jumătate de sat. Din suma rămasă, în momentul în care am ajuns în Franţa, ne-am dus la plajă, ea s-a dus la recepţie şi a plătit ea şezlongurile şi consumaţia la plajă”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni