• PRO TV
  • Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată! Ce au putut să descopere medicii după ce au analizat trupul neînsuflețit al artistului din One Direction. Poliția a deschis dosar de moarte suspectă

Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată! Ce au putut să descopere medicii după ce au analizat trupul neînsuflețit al artistului din One Direction. Poliția a deschis dosar de moarte suspectă

Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată! Ce au putut să descopere medicii după ce au analizat trupul neînsuflețit al artistului din One Direction. Poliția a deschis dosar de moarte suspectă

Liam Payne, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din întreaga lume, și-a pierdut viața pe data de 16 octombrie 2024, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, localizat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo.

Gallery

​Moartea subită a lui Liam Payne a adus multă suferință atât în inimile celor care l-au cunoscut, cât și în sufletele fanilor. Acesta s-a stins din viață la data de 16 octombrie 2024, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, localizat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo.

Potrivit primelor informații transmise de autorități, Liam a fost foarte agresiv înainte de a-și pierde viața, a distrus camera de hotel în care era cazat și se afla sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. 

​Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată! Ce au putut să descopere medicii 

Autopsia lui Liam Payne a fost efectuată imediat după decesul tânărului, iar la două zile distanță au apărut și primele date ale medicilor legiști. Aceștia au descoperit 25 de leziuni compatibile cu cele cauzate de o cădere de la înălțime, inclusiv leziuni fatale la cap, cu sângerări interne și externe.

„Totul indică faptul că muzicianul era singur în momentul căderii și trecea printr-un fel de episod din cauza consumului de substanțe interzise”, a precizat biroul procurorului, potrivit Reuters.

Mai mult decât atât, oamenii legii au analizat în detaliu camera de hotel în care Liam Payne și-a petrecut ultimele clipe din viață și au descoperit substanțe interzise, băuturi alcoolice, dar și o mulțime de obiecte distruse. În plus, au fost găsite medicamente care se eliberează fără prescripție medicală, suplimente de energie și medicamentul pentru anxietate Clonazepam

„Poliția care a cercetat scena a găsit substanțe în cameră care, la prima vedere – și în așteptarea confirmării de la experți – par a fi narcotice și băuturi alcoolice, precum și mai multe obiecte și piese de mobilier distruse”, mai arată sursa citată.

Deși lucrurile sunt relativ clare în cazul morții lui Liam Payne, polițiștii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni