• PRO TV
  • Primele reacții ale membrilor trupei One Direction, după ce Liam Payne a murit. Louis Tomlinson: „Ieri am pierdut un frate...un suflet atât de pozitiv, amuzant și bun”

Primele reacții ale membrilor trupei One Direction, după ce Liam Payne a murit. Louis Tomlinson: „Ieri am pierdut un frate...un suflet atât de pozitiv, amuzant și bun”

Primele reacții ale membrilor trupei One Direction, după ce Liam Payne a murit. Louis Tomlinson: „Ieri am pierdut un frate...un suflet atât de pozitiv, amuzant și bun”

Membrii trupei One Direction, Harry Style, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Niall Horan, au făcut primele declarații după moartea colegului și bunului lor prieten, Liam Payne, care a sfârșit tragic la 31 de ani.

Gallery

Liam Payne, fostul membru al trupe One Direction, s-a stins din viață pe 16 octombrie 2024, la vârsta de 31 de ani. Artistul britanic a murit după ce a căzut în gol de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires.

Reacțiile cutremurătoare ale membrilor trupei One Direction, după moartea lui Liam Payne

Moartea lui Liam Payne a șocat o lume întreagă, fanii și apropiații artistului sunt devastați. Membrii trupei One Direction au transmis un mesaj sfâșietor, fiind devastați de pierderea colegului lor de scenă.

„Suntem complet devastați de vestea trecerii în neființă a lui Liam. Cu timpul și când vom fi în stare vom avea mai multe de spus. Dar momentan, o să ne dăm timp să procesăm pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit sincer. Amintirile pe care ni le-am creat împreună vor rămâne cu noi pe vecie. Pentru moment, gândurile noastre se îndreaptă către familie, prieteni și toți fanii care l-au iubit odată cu noi. O să-ți simțim lipsa teribil de tare. Te iubim, Liam – Louis, Zayn, Niall și Harry”, au transmis cei din trupa One Direction.

Cei cinci cântăreți s-au cunoscut în cadrul unui concurs muzical, iar după ce au trecut de audiții, au fost îndemnați să formeze o trupă, astfel a luat viață  trupa One Direction, care s-a bucurat de succes mondial.

La rândul lor, Harry Style, Zayn Malik și Luis Tomlinson au postat pe paginile lor oficiale de Instagram mesaje sfâșietoare în memoria prietenului lor, Liam Payne.

Harry Styles„Sunt cu adevărat devastat de plecarea lui Liam. Cea mai mare bucurie a lui era să facă alți oameni fericiți și a fost o onoare pentru mine să fiu alături de el atât cât a fost. Liam a trăit mereu deschis, cu inima la vedere, avea o energie care era infecțioasă. Era cald, susținător și incredibil de iubitor. Anii pe care i-am trăit împreună vor rămâne pentru totdeauna printre cei mai de preț ani din viața mea. O să-mi lipsească foarte mult prietenul meu drag. Mi se frânge inima când mă gândesc la Karen, Geoff, Nicola, Ruff, fiul lui Bear și toți din jurul lumii care l-au cunoscut și l-au iubit, așa cum am făcut-o și eu”.

View this post on Instagram

A post shared by @harrystyles

Zayn Malik„Liam, mă găsesc în situația în care vorbesc cu voce tare cu tine și sper că mă poți auzi. Nu mă pot gândi decât într-un mod egoist la faptul că ar fi putut fi atât de multe conversații între noi în această viață. Nu voi mai apuca niciodată. Mi-ai fost alături în cele mai dificile momente din viața mea. Când îmi era dor de casă, la 17 ani, erai tot timpul acolo cu o perspectivă pozitivă și îmi readuceai zâmbetul pe buze arătându-mi că ești prietenul meu și că sunt iubit. Deși erai mai tânăr decât mine, erai mult mai rațional, încăpățânat, mereu cu opinii și nu aveai o problemă să le spui oamenilor când greșeau. Cu toate că am avut momentele noastre de conflict din această cauză, în secret mereu te-am respectat pentru asta.

Când venea vorba despre muzică, Liam, tu erai cel mai calificat în toate sensurile posibile. Eu nu știam nimic în comparație cu tine, eram un copil la început de drum, fără experiență, tu erai deja un profesionist. Mereu m-am bucurat să știu că, orice s-ar fi întâmplat pe scenă, ne puteam baza mereu pe tine ca să știm în ce direcție să conducem nava mai departe.

Am pierdut un frate și nu pot să-ți explic câte aș da ca să pot să-ți mai dau o ultimă îmbrățișare și să-mi iau rămas bun așa cum trebuie și să-ți spun cât de mult te-am iubit și te-am respectat, dragul meu. Voi păstra pentru totdeauna în inima mea toate aminitirile pe care le am cu tine, nu există cuvinte care să descrie și să explice cum mă simt în acest moment, sunt devastat. Sper că oriunde ești tu acum ești bine și în pace. Și că știi cât de iubit ești. Te iubesc, frate”.

View this post on Instagram

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

Louis Tomlinson„Mă simt devastat să scriu asta, însă ieri am pierdut un frate. Liam era omul la care mă uitam cu respect în fiecare zi, un suflet atât de pozitiv, amuzant și bun. L-am întâlnit pe Liam pentru prima dată când el avea 16 ani, iar eu 18. Am fost uimit de vocea lui, dar cel mai important e că am avut șansa să întâlnesc un frate bun pe care l-am căutat toată viața. Liam era un songwriter incredibil, cu un simț artistic deosebit, ne spuneam mereu că o să ne întoarcem în studio împreună ca să încercăm să creăm din nou chimia scrisului pe care am construit-o cu trupa.

În opinia mea, Liam a fost o parte vitală a trupei One Direction. Experiența lui de la o vârstă fragedă, ideile lui, prezența pe scenă, darul de a scrie. Și lista poate continua. Mulțumim că ne-ai modelat, Liam. Mă simt extrem de norocos că te-am avut în viața mea și mă lupt cu ideea de a-mi lua rămas bun. Sunt atât de recunoscător că ne-am apropiat așa mult, că vorbeam la telefon cu orele, iar faptul că îmi pot aminti toate miile de amintiri pe care le avem împreună e o bogăție pe care o voi păstra cu mine toată viața. Mi-ar fi plăcut să împart din nou scena cu tine, dar nu a fost să mai fie.

Vreau să mai știi că dacă Bear va avea nevoie vreodată de mine, voi fi unchiul de care are nevoie și îi voi spune povești despre cât de minunat a fost tatăl lui”.

View this post on Instagram

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)

Sursă foto: Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni