• PRO TV
  • Cu câteva zile înainte de moartea sa, Liam Payne a primit o lovitură devastatoare. ”Probabil că a fost distrus”. Ce s-a întâmplat

Cu câteva zile înainte de moartea sa, Liam Payne a primit o lovitură devastatoare. ”Probabil că a fost distrus”. Ce s-a întâmplat

Cu câteva zile înainte de moartea sa, Liam Payne a primit o lovitură devastatoare. ”Probabil că a fost distrus”. Ce s-a întâmplat

Cu câteva zile înainte de tragica sa moarte, Liam Payne a fost abandonat de compania de înregistrări Universal.

Cântărețul de 31 de ani a murit miercuri după-amiază, după ce a căzut de la etajul trei al camerei lui de hotel din Buenos Aires.

Poze din interiorul camerei, complet răvășită, arată pudră albă și folie de aluminiu arsă pe o masă, în timp ce televizorul este complet spart.

Cu ore înainte de moartea lui, angajații hotelului au sunat la poliție pentru a reclama comportamentul acestuia agresiv și l-au descris ca fiind sub influența alcoolului și a drogurilor.

Acum se pare că Liam primise, din punct de vedere al carierei, o lovitură uriașă.

”Dintre toți băieții One Direction, Liam era în direcția greșită, din punct de vedere muzical”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Al doilea album al lui a fost amânat pentru că cel mai recent single solo, Teardrops, nu a reușit să intre în topuri. De asemenea, luna trecută, Liam se despărțise și de managerul lui.

”Pare că tot ce a făcut Liam timp de opt ani, în cariera solo, se destrăma. ”Probabil a fost distrus”, a spus aceeași sursă menționată mai sus.

Foto: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni