• PRO TV
  • Horoscop zilnic 18 octombrie 2024. Gemenii explorează iubirea la alt nivel, Scorpionii sunt atrași de experiențe intense și provocatoare

Horoscop zilnic 18 octombrie 2024. Gemenii explorează iubirea la alt nivel, Scorpionii sunt atrași de experiențe intense și provocatoare

Horoscop zilnic 18 octombrie 2024. Gemenii explorează iubirea la alt nivel, Scorpionii sunt atrași de experiențe intense și provocatoare

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 18 octombrie 2024.

Berbec

Posibil astăzi să apară unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, din cauza unor aspecte conflictuale dintre planete, însă există și potential de aplanare și de găsire a unor soluții, care pot să detensioneze un context relațional. Venus și Pluton formează un aspect armonios și aduce conexiune emoțională și pasiune. De asemenea, este încurajată explorarea dorințelor.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, și Pluton, guvernatorul casei relațiilor se află într-un aspect armonios, astăzi, și contextul astral promite un val de energie profundă. Posibil să aibă loc o transformare în relație și o creștere, iar pasiunea să ducă la experiențe captivante în planul amoros.

Gemeni

Cu Venus, astrul iubirii, proaspăt intrat în sfera relațiilor, într-un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor, ai toate șansele ca registrul astral să-ți aducă schimbări benefice într-o poveste de iubire. Fii pregătit pentru câteva zile în care explorezi iubirea la alt nivel.

Rac

Astăzi este posibil să faci planuri de viitor cu partenerul de cuplu, privind întemeierea unei familii, apariția unui copil. Te preocupă să ai o conexiune emoțională cu partenerul. Dacă ești singur, s-ar putea să ai o atracție magnetică față de o persoană pe care o întâlnești.

Leu

S-ar putea ca astăzi să întâlnești, prin intermediul serviciului, o persoană cu care să simți o conexiune puternică. Dacă faci parte dintr-un cuplu sau deja ai intrat într-o relație, contextul astral aduce un val de energii transformatoare în planul sentimental.

Fecioară

Posibil, astăzi, să ai parte de experiențe inedite mai ales dacă pleci într-o călătorie sau vrei să te remarci în spațiul social, prin prezentarea unui proiect/lucrări sau a unor idei, care pot contribui la lărgirea universului cunoașterii.

Balanță

Cu Luna în tranzit prin casa transformărilor și Venus, guvernatoarea ta, într-un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, s-ar putea să ai parte de experiențe, care favorizează interacțiuni, care duc spre o înțelegere profundă și apropiere de partener. Posibil să-ți explorezi dorințele cu o intensitate mai mare.

Scorpion

Astăzi, Venus, planeta iubirii, și Pluton, guvernatorul tău, formează un aspect armonios, iar Luna activează casa relațiilor. Prin urmare, te armonizezi cu partenerul și registrul astral îți oferă o conexiune puternică cu partenerul. Ești atras de experiențe intense și provocatoare.

Săgetător

Posibil, astăzi să primești niște vești de la serviciu, de la colaboratorii sau partenerii cu care lucrezi, care să te surprindă, să ți se propună contracte noi. Aspectul pe care Venus din zodia ta îl formează un Pluton, planeta transformărilor profunde, are putea să-ți aducă suplimentarea veniturilor, dacă vei știi să te pui în valoare în perioada următoare.

Capricorn

Astăzi, te preocupă relația sentimentală și s-ar putea să îi pregătești o surpriză partenerului de cuplu. Dacă ești singur se întrevăde la orizont o nouă poveste de iubire, care să-ți aducă o transformare profundă. De asemenea, s-ar putea să fii atras de experiențe intense și provocatoare în planul sentimental.

Vărsător

Datorită unui aspect armonios dintre Venus și Pluton, s-ar putea să te implici într-un proiect nou profesional sau o campanie umanitară, să faci ceva ce-ți place și-ți aduce satisfacție. Și planul sentimental este activat și ești deschis către o aventură romantică intense.

Pești

Posibil, astăzi, o discuție sau o informație să te determine să programezi o călătorie sau să te înscrii la niște cursuri, să te perfecționezi într-un domeniu sau să îți dorești o schimbare de direcție profesională și cauți să-ți dai seama ce ți-ar plăcea să faci.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni