• PRO TV
  • Theo Rose, ridicată în slăvi de fani după ce au aflat suma modestă dată pe rochia de mireasă: „Fără fițe și figuri! Ai dat clasă multora!”

Theo Rose, ridicată în slăvi de fani după ce au aflat suma modestă dată pe rochia de mireasă: „Fără fițe și figuri! Ai dat clasă multora!”

Theo Rose, ridicată în slăvi de fani după ce au aflat suma modestă dată pe rochia de mireasă: „Fără fițe și figuri! Ai dat clasă multora!”

Theo Rose i-a impresionat pe fanii ei cu cea mai recentă dezvăluire – artista a povestit pe pagina ei de TikTok că și-a comandat rochia de mireasă de pe un site de shopping din străinătate și că a costat numai 80 de euro.

Fanele au ridicat-o în slăvi după această dezvăluire și au lăudat-o pentru că a dat dovadă de modestie.

​„Ai dat clasă multora!”, i-au transmis admiratoarele, impresionate de echilibrul lui Theo.
Iată câteva dintre sutele de reacții online:

„Mai bine să ai un viitor fericit într-o rochie simplă și ieftină decât să-ți pui aur pe tine și să n-ai parte de fericire. Casă de piatră, Theo!”

„În primul rând, când ești tu o valoare, îți stă bine și cu un sac; în al doilea rând, oamenii adevărați nu simt nevoia să epateze prin branduri.”

„La omul fain nu îi trebuie nimic, să fii fericită. ??”

„Ce educație bună ai, Teo, bravo ție!”

Gallery

​„Ce modestă ești! ❤️ Un om normal, fără fițe și figuri! ?”

„Cel mai bine! Eu am dat o grămadă de bani și stau cu ea în dulap.”

„Cât bun-simț și câtă modestie are fata asta!”

Felul în care ai purtat acea rochie a făcut-o superbă, părea că e de la casele de modă; chiar la asta mă gândeam: cine știe ce designer celebru a ales!”

"Chiar îți venea mănușă rochia! Zici că a fost făcută pentru tine! Și modestia și sinceritatea asta te fac și mai adorabilă!!!, i-au scris fanii.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni