• PRO TV
  • A fost șocată când a văzut lenjeria minusculă în care i-au cerut să defileze. Ashley Graham, la un pas să refuze prezentarea Victoria's Secret

A fost șocată când a văzut lenjeria minusculă în care i-au cerut să defileze. Ashley Graham, la un pas să refuze prezentarea Victoria's Secret

A fost șocată când a văzut lenjeria minusculă în care i-au cerut să defileze. Ashley Graham, la un pas să refuze prezentarea Victoria's Secret

Ashley Graham este unul dintre cele mai apreciate modele plus size, iar anul acesta și-a făcut debutul, la 36 de ani, în prezentarea de lenjerie intimă a brandului Victoria’s Secret. Ashley a defilat alături de modele renumite precum Gigi și Bella Hadid, Adriana Lima sau Irina Shayk și nu a avut niciun complex în fața publicului.

Deși pe catwalk a defilat plină de încredere, modelul a recunoscut că a ezitat în a accepta oferta celor de la Victoria’s Secret de a defila pentru ei.

„Când @victoriassecret m-a contactat prima dată, voi fi sinceră – am ezitat. Ani de zile, brandul nu părea să fie făcut pentru cineva ca mine. Viziunea lor despre frumusețe părea îngustă, ca și cum tot ce creau era doar pentru un singur tip de corp – și nu era al meu. Dar după ce m-am așezat la masă cu conducerea de la VS, am văzut o schimbare reală”, a scris Ashley Graham pe Instagram.

Gallery

Modelul a dezvăluit că la început a avut un șoc când i-au dat „chiloței foarte, foarte mici” pentru a-i purta la prezentare.

„Erau entuziasmați să mă aibă în spectacol și m-au asigurat că nu era doar un lucru de o singură dată. Modelele cu forme nu erau doar un simbol – VS chiar voia să facă parte din revoluția diversității corpurilor.”
Ashley a împărtășit că Victoria's Secret a asigurat-o de angajamentul lor față de „îmbrățișarea diversității corpurilor într-un mod durabil și semnificativ”, ceea ce a determinat-o să accepte propunerea lor și să reprezinte practic „fiecare corp care s-a simțit vreodată invizibil.”

Totuși, Ashley a trebuit să-și modifice ținutele înainte de a defila pe podium, deoarece nu era prea încântată de propunerile inițiale.
„Primul lucru pe care mi l-au dat au fost acești chiloței foarte, foarte mici, și am zis: 'Salut, tocmai am născut trei copii’”, a spus Graham pentru People.

Gallery

„Chiar dacă asta s-a întâmplat acum doi ani, am zis: 'Putem adăuga ceva mai mult?' Așa că apoi am primit un body și m-am simțit foarte sexy în el, iar când au apărut aripile, atunci am zis: 'Oh, da, mă simt ca un Înger.'”

Ashley a impresionat într-un body negru din dantelă, asociat cu un halat transparent și aripi supradimensionate decorate cu flori aurii. Ținuta a fost completată cu sandale personalizate cu barete negre, create de Rene Caovilla.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni