• PRO TV
  • Theo Rose, adevărul despre cât a costat rochia de mireasă: a comandat-o online și a dat mai puțin de 100 euro: "Pantofii au costat 40!"

Theo Rose, adevărul despre cât a costat rochia de mireasă: a comandat-o online și a dat mai puțin de 100 euro: "Pantofii au costat 40!"

Theo Rose, adevărul despre cât a costat rochia de mireasă: a comandat-o online și a dat mai puțin de 100 euro: "Pantofii au costat 40!"

Theo Rose a făcut vâlvă online cu rochia sa de mireasă. Artista a avut un model simplu, dar de efect. După speculațiile privind prețul ținutei sale, Theo a făcut câteva clarificări pe pagina sa de TikTok.

Cântăreața a dezvăluit că și-a comandat rochia de pe un site popular de shopping din străinătate și că a fost surprinsă că a găsit o astfel de ținută la un preț atât de accesibil.

„Am citit acum un articol în care cineva spunea prețul rochiei mele de mireasă. Am văzut și că au întrebat multe fete despre rochia mea. Nu a fost 360 de dolari... A fost totul dus în zona asta de comparație, că uite ce modestă e Theo Rose. Păi pentru ce am făcut noi nu aveam nevoie de fonfleuri sau alte chestii”, a spus vedeta.

Gallery

Theo Rose a dezvăluit că rochia ei de mireasă a costat 80 de euro.

@theorose

??

♬ sunet original - Theo Rose

„Eu cânt la multe evenimente, sunt și rochii de mireasă mai pompoase, mai scumpe, frumoase, eu nu aveam nevoie de așa ceva! Am dat 80 de euro pe rochia de mireasă. Pe pantofi am dat 40 de euro. Eu m-am bucurat că mi-a plăcut că era simplă, avea și trenă, și aveau și mărimea mea, 32, că eu am 43 de kile și sunt vai de capul meu!”, a mai spus Theo Rose.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni