• PRO TV
  • David Popovici nu conduce mașinile primite de la Țiriac: „Atrag atenția prea mult”

David Popovici nu conduce mașinile primite de la Țiriac: „Atrag atenția prea mult”

David Popovici nu conduce mașinile primite de la Țiriac: „Atrag atenția prea mult”

David Popovici (20 de ani), dublu campion mondial și campion olimpic la înot, a primit două maşini cadou de la Ion Ţiriac, după Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Fundaţia Ion Ţiriac i-a oferit două limuzine electrice de lux, Hyundai Ioniq 5, personalizate, câte una pentru fiecare medalie. Cu toate acestea, cel poreclit ”Racheta” nu le scoate din parcare.

Chiar dacă a primit două maşini IONIQ 5 serie limitată, evaluate la 50.000 de euro fiecare, David Popovici preferă să meargă cu o maşină pe care o are de 10 ani, care valorează între 8.000 şi 10.000 de euro. Motivul: sportivul vrea să treacă neobservat, să nu atragă atenția asupra sa în traficul bucureștean.

„Nu pot să o conduc pentru că atrage prea mult atenţia, aşa că prefer să conduc maşina mea obişnuită. O maşină care se pierde mult mai repede în mulţime.Eu conduc un Audi A3, vechi de 10 ani. Mai merg şi cu autobuzul. (…) Mă bucur că am acum ocazia să zic că am o maşină complet obişnuită, un Audi cu 105 cai putere”, a declarat înotătorul de la CS Dinamo.

Ion Țiriac a decis să îi premieze pe toți medaliații olimpici de la Paris cu câte o mașină personalizată. David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024. În proba de 100 de metri liber, David Popovici s-a clasat pe 3, cucerind bronzul. Iar Ion Țiriac l-a premiat pentru performanțele de la Paris cu două mașini.

„Fundația Țiriac își exprimă aprecierea și mândria față de sportivii români printr-un premiu special. Ca recunoaștere a muncii lor excepționale și a mândriei pe care ne-au adus-o, fiecare câștigător al unei medalii de aur la Jocurile Olimpice va primi cel mai recent model de limuzină electrică Hyundai Ioniq 5”, a fost anunțul făcut de fiul lui Ion Țiriac, Alexandru Ion Țiriac, pe rețelele de socializare.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni