• PRO TV
  • Dorian Popa are o nouă iubită. Artistul a făcut primele declarații despre cea care i-a furat inima, la un an de când s-a despărțit de Babs: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”

Dorian Popa are o nouă iubită. Artistul a făcut primele declarații despre cea care i-a furat inima, la un an de când s-a despărțit de Babs: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”

Dorian Popa are o nouă iubită. Artistul a făcut primele declarații despre cea care i-a furat inima, la un an de când s-a despărțit de Babs: „Am dreptul să îmi găsesc fericirea”

A răsărit soarele și pe strada lui Dorian Popa, căci artistul are o nouă iubită. La un an de când el și Babs au decis să meargă pe drumuri separate, vlogger-ul a fost cucerit de o altă femeie, pe care a decis, însă, să o țină departe de ochii celor curioși.

Gallery

​Dorian Popa nu pierde timpul după despărțirea de Babs și se bucură de timpul pe care îl petrecere alături de noua iubită. După ce a lăsat lucrurile să se așeze și a înțeles că cel mai bine este ca el și Babs să rămână separați, acesta a decis să încerce să își refacă viața sentimentală.

Dorian Popa are o nouă iubită

În urmă cu doar câteva zile, Dorian Popa a fost surprins de paparazzi, într-un restaurant fast-food, în compania unei domnișoare, iar imaginile au făcut imediat înconjurul internetului. Acesta a decis să fie la fel de discret în ceea ce privește noua relație, la fel cum a făcut și atunci când el și Babs s-au despărțit.

În cadrul unui interviu acordat pentru Cancan, Dorian Popa a recunoscut că are o nouă relație, însă a refuzat să dea detalii despre identitatea celei care i-a furat inima. Acesta a subliniat, însă, că are dreptul să își refacă viața sentimentală, așa cum mulți o fac după ce încheie o relație.

Citește și:

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnișoara respectivă, dar nu aș vrea să mă arunc, deocamdată, să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a spus celebrul influencer.

Babs și Dorian Popa au încercat să se împace

În urmă cu doar câteva săptămâni, fosta iubită a artistului a făcut câteva declarații neștiute până acum. Babs și Dorian Popa au încercat să își mai dea o șansă, după câteva luni de când se despărțiseră.

Cu toate acestea, decizia nu a fost una înțeleaptă și au hotărât, de comun acord, că nu există nimic ce poate face ca lucrurile să funcționeze ca înainte.

Citește și:

A fost o încercare de împăcare după ce ne-am despărțit, dar a eșuat.  S-a întâmplat prin ianuarie-februarie, anul acesta, pentru că încă eram amândoi încărcați de un mix de sentimente, orgolii, confuzie, cum se întâmplă după o despărțire. Este ultima oară când mai vreau sa vorbesc despre noi, pentru că noi nu mai existăm. Chiar luna asta s-a împlinit un an de când ne-am despărțit”, a spus Babs, conform Fanatik.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni