• PRO TV
  • Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose. Antrenoarea de la „Vocea României” a ales o ținută simplă, cu motive tradiționale

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose. Antrenoarea de la „Vocea României” a ales o ținută simplă, cu motive tradiționale

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose. Antrenoarea de la „Vocea României” a ales o ținută simplă, cu motive tradiționale

Theo Rose și Anghel Damian au făcut nunta în mare secret, în urmă cu mai puțin de o lună, într-un cadru extrem de restrâns. Cei doi au dat vestea după câteva săptămâni, atunci când artista a fost văzută cu verigheta pe deget.

Gallery

Theo Rose a radiat de fericire în ziua nunții cu Anghel Damian, atunci când au ajuns în fața altarului. Antrenoarea de la „Vocea României” a ales o rochie de mireasă diferită, simplă, cu motive tradiționale (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Cât a costat rochia de mireasă purtată de Theo Rose în ziua nunții

În ciuda tuturor așteptărilor, Theo Rose a ales o rochie deloc scumpă, pe care a achiziționat-o la un preț foarte decent, suma fiind chiar mai mică decât cea plătită de multe alte mirese pe rochia mult visată.

Rochia aleasă de artistă a fost din chiffon transparent, cu mâneci bufante și cu detalii din dantelă, pentru care a scos din buzunar suma de 360 de dolari, însemnând aproximativ 1.600 de lei.

Citește și:

​În ziua cea mare, le-au fost alături doar familiile și prietenii extrem de apropiați, iar petrecerea a fost reprezentată de un grătar care a ținut doar câteva ore. Mai mult decât atât, Theo Rose a precizat, conform Cancan, că luna de miere va avea loc în ianuarie, atunci când artiștii nu mai au evenimente. 

Theo Rose și Anghel Damian au avut o nuntă foarte scurtă

Având un program foarte încărcat, în special din cauza evenimentelor pe care le are de onorat, Theo Rose a decis să nu aibă o nuntă mare, decizie pe care Anghel Damian a respectat-o.

Citește și:

„Repede. În 3 ore, eram gata. Am mai făcut un grătar încă două ore și, în cinci ore, am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn”, a mai declarat artista.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni