• PRO TV
  • Finaluri tragice și premature: artiști legendari care și-au găsit sfârșitul în moduri devastatoare - sinucideri, supradoze sau accidente teribile

Finaluri tragice și premature: artiști legendari care și-au găsit sfârșitul în moduri devastatoare - sinucideri, supradoze sau accidente teribile

Finaluri tragice și premature: artiști legendari care și-au găsit sfârșitul în moduri devastatoare - sinucideri, supradoze sau accidente teribile

Vestea că Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit în mod neașteptat, la 31 de ani, căzând de la balcon, a șocat o lume întreagă. Din păcate, în lumea celebrităților, tragediile nu sunt un lucru chiar rar. De-a lungul timpului, actori și cântăreți de renume ne-au părăsit prematur, lăsând în urma lor o moștenire artistică semnificativă. Fie că a fost vorba despre accidente tragice sau despre lupte personale copleșitoare, viețile lor s-au încheiat brusc, adesea în moduri neașteptate.

Vedete care au sfârșit în mod tragic, în floarea vârstei:

Liam Payne (1993-2024) - a murit la 31 de ani după ce a căzut de la balcon

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, conform poliției locale. Avea 31 de ani. 

Lisa “Left Eye” Lopes (1971 – 2002)– a murit la 30 de ani, într-un accident rutier

Lisa “Left Eye” Lopes, cântăreața care făcea parte din trupa TLC, a murit tragic la doar 30 de ani, după un accident de mașină pe 25 aprilie 2002. Deși în mașină se aflau și alți pasageri, Lopes, care conducea fără centura de siguranță, a fost singura care și-a pierdut viața din cauza rănilor suferite.

Angus Cloud (1998 – 2023)– a murit la 25 de ani din cauza unei supradoze

Actorul din serialul *Euphoria*, Angus Cloud, a murit tragic pe 31 iulie 2023, din cauza unei supradoze accidentale. Avea doar 25 de ani.

Jim Morrison (1943 – 1971) – a murit la 27 de ani din cauza insuficienței cardiace/supradoză

Jim Morrison, solistul legendarei trupe de rock *The Doors*, a fost găsit mort în cadă, într-un apartament din Paris, la vârsta de 27 de ani. Cauza oficială a decesului a fost insuficiență cardiacă, deși martorii oculari susțin că decesul ar fi fost cauzat de o supradoză accidentală de heroină. Deoarece legea franceză nu impune efectuarea unei autopsii, Morrison nu a fost supus acestui procedeu.

Avicii (1989 – 2018) – s-a sinucis la 28 de ani

DJ-ul și producătorul muzical suedez Avicii a murit în 2018, la vârsta de 28 de ani. El s-a retras din turnee după câțiva ani de luptă cu problemele de sănătate mintală și a murit prin suicid.

Jimi Hendrix (1942 – 1970) – a murit la 27 de ani în urma unei supradoze

Muzicianul Jimi Hendrix a murit în 1970, la doar 27 de ani. O autopsie a confirmat că a murit din cauza asfixierii, după ce s-a înecat cu propriile vărsături în timp ce era intoxicat cu barbiturice. Fosta sa iubită a dezvăluit ulterior că Hendrix luase 9 tablete de somnifere Vesparax, de 18 ori doza recomandată.

Aaliyah (1979 – 2001) – a murit la 22 de ani într-un accident aviatic

Cântăreața de R&B Aaliyah avea doar 22 de ani când avionul în care se afla, în Bahamas, s-a prăbușit, omorând toți cei nouă pasageri.

Prințesa Diana (1961 – 1997) – a murit la 36 de ani într-un accident rutier

Gallery

Moartea Prințesei Diana, în 1997, este la fel de memorabilă ca și viața sa regală: la vârsta de 36 de ani, se afla împreună cu iubitul ei, Dodi Fayed, bodyguardul Trevor Rees-Jones și șoferul Henri Paul, încercând să fugă de paparazzi prin Paris, când mașina s-a izbit, provocând moartea tuturor, cu excepția lui Rees-Jones. Fayed și Paul au fost declarați morți la locul accidentului, în timp ce Diana a fost transportată la spital și a fost declarată moartă câteva ore mai târziu.

Paul Walker (1973 – 2013) – a murit la 40 de ani într-un accident de mașină

Starul din Fast and Furious, Paul Walker, avea doar 40 de ani când a murit într-un accident de mașină.

Mac Miller (1992 – 2018) – a murit la 26 de ani din cauza unei supradoze

Rapperul Mac Miller a fost găsit mort în apartamentul său din Los Angeles de către asistentul său, în septembrie 2018. Moartea muzicianului, în vârstă de 26 de ani, a fost cauzată de o supradoză accidentală, cu fentanil, cocaină și alcool găsite în sistemul său. Miller vorbise anterior despre lunga sa luptă cu dependența.

Bobbi Kristina Brown (1993 – 2015) – a murit la 22 de ani, după 6 luni de comă indusă

Bobbi Kristina Brown a fost găsită inconștientă în cadă, în casa sa din Georgia, în 2015, la trei ani după moartea mamei sale, Whitney Houston, în circumstanțe similare. Ea a fost transferată la spital și plasată într-o comă indusă, dar a murit șase luni mai târziu, la doar 22 de ani.

Heath Ledger (1979 – 2008) – a murit la 28 de ani în urma unei supradoze

Actorul Heath Ledger avea doar 28 de ani când a murit accidental din cauza unei supradoze în apartamentul său din SoHo, în 2008.

Kurt Cobain (1967 – 1994) – s-a sinucis la 27 de ani

În 1994, solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, s-a sinucis cu o pușcă în casa sa din Seattle. Ulterior s-a descoperit că avea o cantitate mare de heroină în organism. 

Amy Winehouse (1983 – 2011) – a murit la 27 de ani în urma unei intoxicații cu alcool

Amy Winehouse s-a alăturat listei tragice de celebrități care au murit la vârsta de 27 de ani: a decedat pe 23 iulie 2011. Winehouse, care fusese deschisă în privința luptei sale cu dependența de droguri, a murit din cauza unei intoxicații cu alcool. La momentul decesului, nivelul de alcool din sângele său era de cinci ori peste limita legală.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni